Црвена екипа најбоља на ОП Ћићевца до 8 година у ТК Ћићевац (црвени ниво)

Отворено првенство Ћићевца за дечаке и девојчице до 8 година, турнир црвеног нивоа из програма Tennis 10s, одржан је у суботу 26. септембра 2020. године у Тениском клубу Ћићевац, у оквиру календара Тениског савеза источне Србије. Турнир је одигран на шљакастим теренима, а учествовало је 9 такмичара.


Девојчице и дечаци су били подељени у два тима: црвени и плави. Црвена екипа је имала 13 победа а плава 7. Црвену екипу су чинили Дуња Бањац, Јана Шулић, Павле Павловић, Тара Сајчић и Николина Петров.


За најбољег дечака проглашен је Павле Павловић (ТК ТАЖ Ниш), а за најбољу девојчицу Николина Петров (ТК Цариброд Димитровград).


Детаљније Црвена екипа најбоља на ОП Ћићевца до 8 година у ТК Ћићевац (црвени ниво)


  • Otvoreno prvenstvo Ćićevca do 8 godina crveni nivo, Teniski klub Ćićevac
  • Pavle Popović, Otvoreno prvenstvo Ćićevca do 8 godina crveni nivo, Teniski klub Ćićevac
  • Nikolina Petrov, Otvoreno prvenstvo Ćićevca do 8 godina crveni nivo, Teniski klub Ćićevac
  • Otvoreno prvenstvo Ćićevca do 8 godina crveni nivo, Teniski klub Ćićevac
  • Otvoreno prvenstvo Ćićevca do 8 godina crveni nivo, Teniski klub Ćićevac

Остали смо вам дужни информацију о масовном турниру црвеног нивоа који је у суботу 19. септембра 2020. године одржан у ТК Цариброд у Белој Паланци, на којем је учестовало чак 23 такмичара из 7 градова (Ниш, Зајечар, Ћуприја, Лесковац, Димитровград, Бабушница и Бела Паланка). Такмичењем је руководио Милан Петровић из Ниша, координатор мини тениса испред ТСИС. Црвени тим је био најуспешнији, док су нијансе одлучивале о најуспешнијем такмичару (код дечака је Павле Павловић, члан ТАЖ из Ниша), док је код такмичарки тај однос био потпуно изједначен и проглашене су две најуспешније такмичарке (Нађа Цветковић, ТК АС Тимок из Зајечара и Николина Петров, ТК Цариброд из Димитровграда).

  • Otvoreno prvenstvo Bele Palanke do 8 godina crveni nivo, Teniski klub Niketa Remezijanski Bela Palanka
  • Milan Petrović, Otvoreno prvenstvo Bele Palanke do 8 godina crveni nivo, Teniski klub Niketa Remezijanski Bela Palanka
  • Pavle Popović, Nađa Cvetković, Milan Petrović, Otvoreno prvenstvo Bele Palanke do 8 godina crveni nivo, Teniski klub Niketa Remezijanski Bela Palanka
  • Pavle Popović, Milan Petrović, Otvoreno prvenstvo Bele Palanke do 8 godina crveni nivo, Teniski klub Niketa Remezijanski Bela Palanka

Ово је један од првих турнира одиграних по новом систему који је Тениски савез Србије увео од ове године, а правилник можете видети овде. Издвојили смо за вас најважније детаље који се односе на турнире црвеног нивоа. Такмичења на ЦРВЕНОМ НИВОУ је за играче узраста од 6 до 8 година и у тимовима играју заједно дечаци и девојчице.

На ЦРВЕНОМ НИВОУ је екипно такмичење. Играчи се жребају у тимове и тимови се такмиче између себе. Вољом жреба играчи се деле у два тима, која се надмећу између себе. Играчи учествују у жребу и сами жребају у којем тиму ће играти. Тимови не морају да имају исти број играча.

Мечеви се играју на један тие бреак сет до 7. Победнички тим је онај тим чији су играчи освојили највише поена. Сваком тиму се сабирају поени које је освојио сваки играч из тима и добије се укупни збир поена које је један тим освојио. Тим који је освојио више поена је победник такмичења.


СИСТЕМ НАГРАЂИВАЊА ИГРАЧА

Играчи се награђују за своја достигнућа на такмичењима као и за њихов развој. Развојни пут играча посматраће се кроз табелу достигнућа и резултат ће бити забележен на заједничкој листи.

СИСТЕМ БОДОВАЊА ЦРВЕНИ НИВО

Играчи за учествовање добијају 50 поена и за сваки освојени поен у мечевима добијају по један поен за листу достигнућа.

ЛИСТА ДОСТИГНУЋА ИГРАЧА

Играчи скупљајући поене са такмичења прате свој развој на листи достигнућа.

Листа достигнућа има следеће нивое развоја играча:

КЛУБ 100 за освојених 100 поена и више КЛУБ 250 за освојених 250 поена и више КЛУБ 500 за освојених 500 поена више КЛУБ 750 за осовојених 750 поена и више КЛУБ 1000 за освојених 1000 поена и више.

За достизање сваког нивоа играч ће бити награђиван од стране Тениског савеза Србије за свој успех.

Када играч прелази са црвеног на нараџасти ниво и са наранџастог на зелени ниво, не преноси бодове са нижег нивоа већ почиње такмичење на вишем нивоу без поена.

Прочитајте последњу Evolution листу достигнућа, објављену 24. јунa 2020. године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *