Ekipno prvenstvo Srbije za dečake i devojčice (zeleni nivo) – najava – Novi vek srpskog tenisa, Teniski savez Srbije

Novi izazov…

Tenis 10 nastavlja da pomera granice u Srbiji. Posle serije grand prix turnira, koja je još u toku i nastavlja se za vikend u Nišu, na terenima TAŽ, stiže novi izazov – Ekipno prvenstvo Srbije za devojčice i dečake za Zeleni nivo. Prvo takvog formata u istoriji Srbije!

Dva ženska i muška singla i miks-dubl…

Odbor za razvoj tenisa u Srbiji Teniskog saveza Srbije doneo je odluke o organizaciji Ekipnog prvenstva Srbije za Zeleni nivo, za koje je rezervisan datum, 30. septembar, a ime organizatora biće naknadno saopšteno. Prvi put će ekipu sačinjavati devojčice i dečaci, maksimalno po četiri igračice i igrača, a igraće se po dva ženska i muška singla i miks-dubl!

Pravila igre

Najboljih 12 ekipa rangiranih na Listi dostignuća klubova grand prix serije turnira stiče pravo učešća, a dozvoljeno je udruživanje dva kluba istog regiona u jedan tim, pri čemu im se sabiraju poeni sa liste. Prve četiri ekipe po plasmanu direktno ulaze u četvrtfinale, a preostalih osam se bori za preostala četiri mesta.

Trodnevno takmičenje…

Trodnevno takmičenje biće pravi spektakl, koje će u svakom meču otvarati miks-dubl, a zatim se igraju singl mečevi. Pravo igranja imaju samo igračice i igrači sa  državljanstvom Republike Srbije. 

Termini preostalih Tennis 10 grand prix turnira…

Zato je veoma bitan broj poena koji igrači pojedinačno sakupe na grand prix seriji. Prvu priliku imaju već 26. i 27. avgusta u Nišu, na terenima TAŽ, zatim sledi 2. i 3. septembra turnira u Novom Sadu, na terenima TA Elita, a završni tunir je 23. i 24. septembra na terenima TK Partizan u Beogradu.

Informacija preuzeta je sa oficijalnog sajta Teniskog saveza Srbije


Još jedan dečiji turnir u najavi za septembar…

Cherry Cup Skopje 2023 – Internacionalni dečiji turnir

Turnir gde je svako dete najvažniji takmičar na turniru. Turnir gde je igra na prvom mestu. Turnir takmičarskog, edukativnog i zabavnog karaktera, gde deca pored toga što se takmiče, uvek nauče i nešto novo, mogu da budu kreativna i da uživaju u svakom trenutku svog prestoja u Skoplju. Važni su nam i roditelji i timovi odraslih jer verujemo da je tim „mali igrač . roditelji – trener“ tim koji je neraskidivo povezan i da mora da traje i raste godina, kako rastu i sayrevaju svi naši mali igrači…

Vilma Markovska – direktor turnira Cherry Cup Skopje

13.09.2023 – U11 (zeleni nivo)

14.09.2023 – dubl (zeleni nivo)

15.09.2023 – U10 (zeleni nivo)

16.09.2023 – U10 (narandžasti nivo)

17.09.2023 – U8 (crveni nivo)

Registrujte svog malog igrača za odabrani turnir (mogućnost da se sa jednim putovanjem odigraju i više turnira) na OVOM LINKU i spremite se za putovanje u Makedoniju.

Kako je prošle godine bilo u Skoplju na turnirima narandžastog i crvenog nivoa možete videti na ovom linku

Kako je prošle godine bilo u Skoplju na turniru zelenog nivoa možete videti na ovom linku


Детаљније Ekipno prvenstvo Srbije za dečake i devojčice (zeleni nivo) – najava – Novi vek srpskog tenisa, Teniski savez Srbije


ОгласиОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *