ЈУЛ месец менталне припреме, едукације и подршке малим играчима – бр.6

… добра реч и чаробна врата отвара

Колико је ментална припрема, едукација и подршка важна за све мале играче, њихове родитеље, тренере и тимове, познато нам је. Тим поводом смо прогласили Јул месецом менталне припреме, едукације и подршке, да бисмо „поставили на сто“ неке теме, да бисмо информисали, „заголицали“, пренели нека мишљена и испровоцирали вас да се замислите, да размислите и да тражите решења. Оно што сигурно знамо је да се готово решење не може купити. Не постоји јединствено решење већ свако мора наћи сам са својим тимом решење које ће помоћи и које ће дати жељени резултат за сваки проблем.

Детаљније ЈУЛ месец менталне припреме, едукације и подршке малим играчима – бр.6

Огласи


За крај овог серијала МАЛИ ИГРАЧИ ЋАСКАЛИЦА са Љубицом последња тема – Како фасцинирати, а уједно и освојити данашњу децу и пар речи о ауторитетима и љубави.

За илустрацију теме, поред пар слика које смо „скинули са нета“ користимо едукативну галерију Cherry sporta, Wisdom time – Дечији свет тениса, коју у целини можете погледати на овом линку.

Било нам је огромно задовољство ћаскати са Љубицом овај месец, надамо се да смо бар мало успели да вас „дирнемо“ темама, да сте успели да чујете бар једну ситницу која је вама битна и која ће вам помоћи да и даље састављате слагалицу названу „тениска прича“. И до даљег водимо се речима наше драге Заге: „у васпитању и у тенису нема ситница, све је крупна ствар“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *