Kalendar turnira i važne informacije – Vojvođanski teniski savez – april 2024.

Vojvođanski teniski savez je objavio letnji kaledar turnira. Kalendar možete pogledati na ovom LINKU.


Klubovi koji su konkurisali za organizaciju turnira imali su mogućnost, u konkursu da se izjasne po kom formatu će turnir biti organizovan. Prema prijavama napravljen je kalendar, a u četvrtoj koloni u kalendaru objavljeno je po kom formatu će se svaki turnir igrati.


U kalendaru može da se vidi da se veliki broj klubova u Vojvođanskom teniskom savezu opredelilo za format Round Robin – RR za turnire treće kategorije, sa ciljem da se format i sistem takmičenja optimizuje potrebama igrača za većim brojem mečeva neophodan za potrebni napredak igre.


Propozicije za jedan od najavljenih turnira za pretstojeći vikend, OP Šida do 12 godina. Sve porpozicije, svih turnira možete naći na kalendaru saveza.

Za ovaj turnir dobili smo i ovo obaveštenje organizatora, kao najava istog.

Ovo je objava sa sajta TSV za turnir koji se organizuje 13.4. za decu 12G III kategorije po raund robin sistemu. Biće formirane grupe od po tri ili četiri takmičara, kada međusobno odigraju sve mečeve prvo i drugo mesto prolaze dalje i igraju eliminaciju. Pobednik, vicešampion i dva treća mesta dobijaju trofeje, ostali učesnici medalje.


Детаљније Kalendar turnira i važne informacije – Vojvođanski teniski savez – april 2024.


ОгласиОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *