Лазаревић, Зекић, Станковић, Лудошки и Писарић одлични на ETA U16 на Малти

Међународни турнир Marsa Tennis Europe 16 & Under за девојке и младиће до 16 година (3. категорије), одржава се од 30. новембра до 7. децембра 2019. године у граду Марса на Малти, у оквиру Tennis Europe Junior Toura. Турнир се игра на бетону, на 9 терена.

 

 

?  7.12.19.  14.42 h

Српскa тенисеркa Анђела Лазаревић oсвојила је титулу на ETA U16 турниру Marsa Tennis Europe 16 & Under на Малти, а Никола Зекић је освојио друго место. Честитамо!

Анђела је у финалу победила 4. носитељку, Румунку Марију Дачијану Циуботару, победницу турнира VLTC Nexia BT U16, резултатом 7-5 3-6 6-1, док је Никола изгубио од 2. носиоца, Бугарина Виктора Маркова, 4-6 4-6.

 

Детаљније Лазаревић, Зекић, Станковић, Лудошки и Писарић одлични на ETA U16 на Малти

 

 

Анђели Лазаревић ово је трећа титула у синглу на Tennis Europe турнирима ове године, после тријумфа на ETA U14 VII Memorijalu Jovana Kukarasa у Суботици, TE MARINA SR OPEN у Порторожу; Анђела ове године има и две титуле у дублу, и једно друго место у дублу.

Никола Зекић је ове године освојио два Tennis Europe турнира до 16 година: VLTC Nexia BT U16 на Малти пре недељу дана, и Nikšić Open у Црној Гори. Једном је играо у финалу сингла, и освојио је два друга места у дублу.

 

 

?  6.12.19.  17.32 h

Српски тенисери остварили су велики успех: Никола Зекић и Анђела Лазаревић пласирали су се у финале сингла, док су Зоран Лудошки и Алекса Писарић, односно Анђела Лазаревић и Ања Станковић, освојили друго место у дублу. Неда Миленковић, Ања Станковић и Алекса Писарић су стигли до четвртфинала сингла. Честитамо, и срећно Николи и Анђели сутра у финалу сингла!

Никола Зекић (1. носилац) је после титуле на прошлонедељном турниру у Паоли, данас у полуфиналу победио Италијана Лоренца Скијахбасија 7-5 6-0, док је Анђела Лазаревић (12. носитељка) у полуфиналу победила 3. носитељку, Италијанку Маргериту Маркон 6-3 6-4. Анђела ће сутра у финалу играти против 4. носитељке, Румунке Марије Дачијане Циуботару, победнице турнира VLTC Nexia BT U16, док ће се Никола састати са Бугарином Виктором Марковим, 2. носиоцем.

У финалу дубла су Алекса Писарић и Зоран Лудошки после велике борбе данас изгубили од пољско-грчког пара Дегабриеле/Митсакос 2-6 6-4 8-10, док су Ања Станковић и Анђела Лазаревић такође у неизмесном мечу изгубиле од литванског пара Бакуте/Прануте 6-4 4-6 11-13, не искористивши две меч-лопте.

Неда Миленковић је у четвртфиналу сингла изгубила од 3. носитељке, Италијанке Маргерите Маркон 6-2 6-7(5) 3-6, док је Ања Станковић у четвртфиналу изгубила од споменуте Румунке Циуботару, победнице прошлонедељног турнира у Паоли, 3-6 2-6. Алекса Писарић је у четвртфиналу изгубио од Грка Теодороса Митсакоса 0-6 4-6, док је Зоран Лудошки у 3. колу изгубио од Италијана Лоренца Скијахбасија 5-7 5-7.

У 2. колу такмичење су завршили Тадеј Михајловић, Алекса Марковић, Вељко Цветковић, Лазар Димитријевић и Доротеа Милосављевић, а у првом Михајло Станојевић и Марко Вукобратовић. Првак Босне и Херцеговине Един Мулалић је стигао до 3. кола.

 

Прошле године је Тијана Сретеновић играла у полуфиналу дубла, а 2016. године је Ана Вилчек на овом турниру освојила титулу у дублу, и играла у полуфиналу сингла.

 

 

Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron

Биди Баду спортску одећу можете купити у нашем веб-шопу!

Одећу можете испробати у Haron Show Room-у!

 

 

 

Резултати девојака у синглу до финала:

Tennis Europe 16 & Under Marsa Maltа 2019, Tennis Europe Junior Tour

 

Резултати младића у синглу до финала:

Tennis Europe 16 & Under Marsa Maltа 2019, Tennis Europe Junior Tour

 

Резултати девојака у дублу:

Tennis Europe 16 & Under Marsa Maltа 2019, Tennis Europe Junior Tour

 

Резултати младића у дублу:

Tennis Europe 16 & Under Marsa Maltа 2019, Tennis Europe Junior Tour

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.