Luka i Iva najbolji na Super 4 – 14g. (kat. A) – Tošin Memorijal – dečaci i devojčice – TK Kostić, Niš 23. i 24.09.23.

TOŠIN MEMORIJAL – SUPER 4 , turnir A kategorije za dečake i devojčice do 14 godina, igra se od 23. i 24. septembra 2023. godine u TK Kostić, Niš. Turnir se igra u okviru Teniskog saveza Srbije i u okviru serije SUPER 4. Budite sa nama!

Teniski klub Kostić Niš

„Tošin memorijal“ je tradicionalni teniski turnir, kategorije do 14 godina, za dečake i devojčice, koji se održava od 1991. godine. Posvećen je Todoru Toši Kostiću, jednom od osnivača teniskog sporta u Nišu, 50tih godina prošlog veka.Kroz njegov trenerski rad prošli su mnogobrojni teniseri i teniserke, a među njima i njegova deca, Đorđe Kostić i Biljana Todorović, tada Kostić. Oboje su imali bogatu juniorsku i seniorsku karijeru (državni prvaci i članovi državnih reprezentacija).


Luka Kostić pobednik je turnira. Drugo mesto osvojio je Pavle Stojiljković, dok su treće podelili Stefan Mojsejev i Matija Stojanović.


Iva Kolev pobednica je turnira. Drugo mesto osvojila je Mina Bačanin, dok su treće podelile Danica Marjanović i Dina Milanović.


Детаљније Luka i Iva najbolji na Super 4 – 14g. (kat. A) – Tošin Memorijal – dečaci i devojčice – TK Kostić, Niš 23. i 24.09.23.


ОгласиŽreb dečaci:


Žreb devojčice:


Ljubica Jovanović, Mentalni trener tenisera Ljubica Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *