Marko Topo, ITF J1 Pancevo International 2020 Srbija, Teniski klub Dinamo Pančevo

Милићевић, Топо и Теодоровић одлични на ITF J1 Pancevo International у ТК Динамо

Међународни турнир J1 Pancevo International 2020 за младиће и девојке до 18 година (1. разреда), одржан је од 7 до 13. септембра 2020. године у ТК Динамо у Панчеву, у оквиру ITF World Tennis Toura. Турнир је игран на шљаци, на отвореном. Врховни судија је био Вук Николић.

Првак Србије до 18 година Лазар Милићевић освојио је титулу у синглу, док је Марко Топо освојио друго место, а Петар Теодоровић је играо у полуфиналу. Браво момци!

Лазар је у финалу победио Марка 7-5 6-1, и доказао сјајну форму после титуле на државном првенству на Златибору. Марко је такође потврдио да се налази у изврсној форми, после освајања ITF турнира у Новом Саду пре две недеље.

Код девојака је победила 1. носитељка Ерика Андрејева, док је Хрватица Петра Марчинко освојила друго место. Андрејева је у финалу победила Марчинко 6-2 0-6 6-2. Македонац Калин Ивановски играо је у полуфиналу турнира.

У женском дублу су титулу освојиле Хрватица Петра Марчинко и Рускиња Полина Јатченко, а за младиће немамо информације, јер тренутно не функционише страница са информацијама о турниру на сајту ITF-a.

Од осталих српских тенисера најуспешнији су били Никола Зекић, Наталија Сенић и Лола Радивојевић – све троје су играли у четвртфиналу.


Детаљније Милићевић, Топо и Теодоровић одлични на ITF J1 Pancevo International у ТК Динамо


Погледајте прилог РТС-а о турниру у Панчеву:


Резултати у синглу, младићи:

ITF J1 Pancevo International 2020 Srbija, Teniski klub Dinamo Pančevo

Резултати у синглу, девојке:

ITF J1 Pancevo International 2020 Srbija, Teniski klub Dinamo Pančevo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *