Наставак тениских турнира у Србији могућ после 23. децембра

Такмичарски одбор Тениског савеза Србије је на електронској седници одржаној 18. децембра 2020. године донео одлуку да се такмичења из зимског календара Тениског савеза Србије могу играти од 23. децембра 2020. године.

Такмичарски одбор ТСС је препоручио регионалним савезима у саставу ТСС да одлуку о наставку такмичења у свом региону донесу у складу са епидемиолошком ситуацијом у том региону. Уколико донесу одлуку да се турнири одржавају, дужни су да осигурају спровођење мера превенције ширења вируса COVID-19, у складу са ITF протоколом за повратак међународном тенису и смерницама и препорукама Тениског савеза Србије и одговарајућих органа Републике Србије и локалних самоуправа.


Детаљније Наставак тениских турнира у Србији могућ после 23. децембра

Такмичарски одбор Тениског савеза Србије закључио је да ће се међународни Tennis Europe и ITF турнири одржати 2. односно 9. јануара 2020. године, у складу са одлукама ових организација о наставку такмичења. Ови турнири налазе се у важећем календару јуниорских турнира на сајтовима Tennis Europe и ITF.


Подсетимо, најважнији турнири у оквиру зимског календара ТСС, дворанска првенство Србије, планирана су за крај јануара и за фебруар 2021. године. Још није познато где ће бити одиграни, али према оквирном календару Тениског савеза Србије, први ће играти девојчице и дечаци до 12 година – 23. јануара, затим младићи и девојке до 18 година – 30. јануара. Државно првенство до 14 година планирано је за 13. фебруар, а до 16 година за 20. фебруара. Детаљнији распоред турнира можете видети у календару испод:


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *