Ne dirajte tuđe profile, nije igra i nije zabavno

Dobili smo informaciju Teniskog saveza Beograda koji je prosledjen klubovima. Prenosimo vam u celosti.

„Poštovani klubovi,

Došla je do nas jedna informacija da su neki takmičari prijavljivali druge takmičare bez njihovog znanja na turnire. Na ovaj način takmičari koji su prijavljeni bez svog znanja moraju da plate kotizaciju, a da ni neznaju.
Takmičari koji su zloupotrebili tuđi password mogu krivično da odgovaraju, a treba da znaju da ministarsto unutrašnjih poslova lako ulazi u trag. Svako ko se prijavljuje na turnir bez obzira sto ima dinamičnu IP adresu ostaje zabeležen kao IP broj (samim tim MUP može doći do adrese počinioca prekršaja).“

Teniski savez Beograda novi logo

Plaćanje kotizacije za turnir na koji ste žrebani, a niste se prijavili je obavezno, znate to? Veoma je važno da znate da je ovo rešenje, tačno i korektno rešenje, obzirom da je klub odvojio vreme za vaš meč (teren u tom slučaju je neiskorišćen). Postavljanjem žreba i rasporeda dan unapred daje vam mogućnost da isplanirate svoje vreme tokom vikenda i bilo bi dobro da ispoštujete to i da omogućite i organizatorima da naprave optimalnu organizaciju terena i svih resursa za turnir koji organizuju.


Apelujemo i mi. Dragi naši mali i malo već igrači „Ne dirajte tuđe profile, nije igra i nije zabavno“, već stvara nepotrebnu komunikaciju, nelagodnost i obaveze koje nam ne trebaju u teniskoj igri i na našim turnirima. Jednostavno iskoristite svoje IT znanje kako bi napravili nešto bolje za sebe i za svet oko sebe.


Детаљније Ne dirajte tuđe profile, nije igra i nije zabavno


ОгласиОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *