Новембарске новости из војвођанских клубова 27.11.2020.

Тешка епидемиолошка ситуација, посебно у новембру, пореметила је живот свих нас, а као што знамо турнири у Србији су одложени. Турнири из календара Војвођанског тениског савеза по традицији се не играју у новембру и децембру, али да завиримо у војвођанске клубове и видимо како се одвијају тренинзи…


Teniski savez Vojvodine logotip, Vojvođanski teniski savez logotip, VTS, TSV

Сваког месеца објављујемо „Новости из војвођанских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Војводине. Позивамо све клубове који су чланови ТСВ да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Војвођанском тениском савезу на сарадњи и подршци! Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs


Детаљније Новембарске новости из војвођанских клубова 27.11.2020.

Академија Elite из Новог Сада поносна је на своје такмичарке, које су на ОП Новог Сада 2. категорије до 12 година, одржаном у овом клубу, освојиле 3 од 4 првих места:


Најуспешнији клуб у Србији већ неколико година је суботички ТК Спартак – који настоји да тако и остане, не запостављајући квалитетан рад са најмлађим нараштајима тенисера:


Чланови новосадског ТК Војводини наступали су крајем октобра на хуманитарном турниру за Мињу Матић, одржаном у овом клубу:


Најслађи и најмлађи подмладак новосадског ТК Петар Мишић 🙂


Сјајни мали тенисер ТК Елита из Инђије Ђура Котур још увек је без пораза ове године – по 4. пут је био најуспешнији играч турнира, а учествовао је на 4 турнира 🙂


TК СОЛ 022 из Шида подсетио се атмосфере у клубу током овог лета:


Мушка екипа ТК Кикинда са вршњацима из београдског ТК Дрил после меча на Екипном првенству Србије до 18 година:


ТК Галеб 1890 похвалио се великим успехом свог најбољег такмичара Зорана Лудошког, који је освојио дуплу круну на ETA U16 турниру у Истанбулу:


ТК Змај из Сремске Митровице је поносан на свог члана Николу Ноковића, који је освојио турнир зеленог нивоа у ТК Ђукић у Београду:


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *