Новогодишње дружење млађих такмичара Академије Типсаревић ?

Тениска академија Типсаревић је у понедељак 30. децембра 2019. године организовала новогодишње дружење и заједничко гледање филма „Крид“ за своје млађе такмичаре у СЦ „11. април“ на Новом Београду, на локацији на којој академија ради од оснивања. Претходног викенда најмлађи тенисери ТА Типсаревић (црвени, наранџасти и зелени ниво) играли су новогодишњи клупски турнир.

 

Детаљније Новогодишње дружење млађих такмичара Академије Типсаревић ?

 

Тренери Горан Цветков и Бојан Четник повремено организују заједничко гледање филмова такмичара Академије, а за ово вече изабрали су филм „Крид“, у којем је реч о чувеном Рокију, који је у филму тренер сина свог првог противника, Аполо Крида. Деца су уз грицкалице и сокове уживала у филму, а сви су добили клупске мајице, и донели су на дружење пехаре које су освојили ове године, а којих је било баш много. Са децом је уживала и Емили Типсаревић, ћерка оснивача Академије и нашег прослављеног тенисера Јанка Типсаревића.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Задржи осмех и играј своју игру! Срећна Нова година! ??? Happy New Year! Keep smiling! #srecnanovagodina #happynewyear #keepsmiling??? @tipsarevictennisacademy

Објава коју дели Nenad Bukarica (@maliigraci) дана

 

Млађи такмичари Тениске академије Типсаревић упутили су новогодишњу честитку свим читаоцима Малих играча, а ми им желимо још много пехара и лепог дружења у 2020. години!

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.