Novogodišnje druženje u TK Dril, Teniski klub Dril Beograd

Новогодишње дружење у ТК Дрил

Београдски ТК Дрил је у суботу 25. децембра 2021. године организовао новогодишње дружење за своје чланове и њихове родитеље и тренере, што је већ постала традиција овог клуба. Сваки мали тенисер је добио поклоне и слаткише, као и фотографије које најбоље илуструју 2021. годину, а тренери су захвалили деци на залагању и похвалили резултате које су постигли ове године.

И у овој години такмичари ТК Дрил постизали су одличне резултате на домаћој и међународној сцени, а школа тениса Дрила привукла је и ове године многе мале тенисере, који ће у клубу код Цареве ћуприје научити да буду посвећени тенису, дисциплиновани, али и да у сваком тренутку уживају у игри.


Детаљније Новогодишње дружење у ТК Дрил
  • Natalija Senić, Nina Zabrdac, Ana Savković, Anastasija Arsić, Aleksandar Pavličević, Novogodišnje druženje u TK Dril, Teniski klub Dril Beograd
  • Leon Nikolić, Mihajlo Lasica, Nemanje Đorđević, Sava Radović, Novogodišnje druženje u TK Dril, Teniski klub Dril Beograd
  • Tim TK Dril, Novogodišnje druženje u TK Dril, Teniski klub Dril Beograd
  • Leon Nikolić, Mihajlo Lasica, Nina Zabrdac, Novogodišnje druženje u TK Dril, Teniski klub Dril Beograd
  • Leon Nikolić, Mihajlo Lasica, Novogodišnje druženje u TK Dril, Teniski klub Dril Beograd
  • Leon Nikolić, Aleksandar Pavličević, Novogodišnje druženje u TK Dril, Teniski klub Dril Beograd

Клуб је ове године први пут одштампао и сваком члану поклонио књижицу у коју треба да уписују важне податке о свом тениском напредовању у 2022. години, о томе како су напредовали у којем сегменту тениске игре, ко су им били тренери, који су им били најбољи резултати у тенису, како су се владали у 2022. години и са каквим успехом су завршили школску годину.


Деца су уживала на тениском терену уз музику, организовано је заједничко сликање и додела поклона, а дружење је настављено у кафићу клуба, уз закуску и сокове. Са децом и родитељима дружили су се тренери ТК Дрил.

Мали играчи желе много успеха ТК Дрил и свим његовим члановима у 2022. години!
Đačka knjižica TK Dril, Teniski klub Dril Beograd

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *