Октобарске новости из војвођанских клубова 28.10.2020.

Током октобра одржано је мање турнира у оквиру календара Војвођанског тениског савеза, али то не значи да тенисери из Војводине нису били врло активни…


Teniski savez Vojvodine logotip, Vojvođanski teniski savez logotip, VTS, TSV

Сваког месеца објављујемо „Новости из војвођанских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Војводине. Позивамо све клубове који су чланови ТСВ да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Војвођанском тениском савезу на сарадњи и подршци! Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs


Детаљније Октобарске новости из војвођанских клубова 28.10.2020.

Мушка екипа ТК Кикинда је спремна за наступ на Екипном првенству Србије до 18 година:


У TК СОЛ 022 у Шиду је одигран ОП Шида за дечаке до 12 година, на слици су првопласирани са председником клуба Љубишом Јеремићем:


ТК Елита из Инђије организовао је 11. октобра „Спајдермен куп“за најмлађе тенисере. Било је заиста дивно, слика најбоље говори:


ТК Спартак из Суботице се похвалио још једним успехом једног од својих најбољих тенисера Кристијана Јухаса, који је освојио Првенство Србије за сениоре у ТК Агримес у Београду:


Чланица панчевачког ТК Динамо Емилија Којчић отишла је на колеџ у САД, а Динамо се похвалио њеним фотографијама и наступима за тамошњу екипу тенисерки:


У новосадској Академија Elite успешно је одржан још један међународни турнир за тенисере до 16 година, YASON CUP, на којем је титулу освојила чланица клуба Дана Чаринцева:


У ТК Ковачица је одржан турнир тениских ветерана и сениора 35+ 45+ 55+ 65+


ТК Петар Мишић је поделио фото-галерију са Меморијала Петра Мишића, од 2010. године до данас:


У ТК Хајдук у Куле је одржан сениорски турнир Kula Open II:


У ТК Змај из Сремске Митровице је завршена Сремска лига за ветеране:


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *