Петар Теодоровић освојио у синглу ITF J4 CAIRO у Египту, Шувирђонкова победница у дублу

Међународни турнир J4 CAIRO за младиће и девојке до 18 година (4. разреда), одржан је од 16. до 22. новембра 2020. године у главном граду Египта Каиру, у оквиру ITF World Tennis Toura. Играно је на шљакастој подлози.

Српски репрезентативац Петар Теодоровић освојио је своју прву ITF титулу у синглу на турниру у Каиру, док је Дарја Шувирђонкова тријумфовала у дублу, заједно са Рускињом Шастовом. Петар је са Вељком Крстићем играо је у полуфиналу дубла. Михаило Савић је играо у четвртфиналу сингла. Честитамо!

Петар је био 1. носилац на турниру, а у финалу је победио 2. носиоца, Мароканца Мехдија Бенчакрауна 6-1 6-4. Дарја Шувирђонкова и Рускиња Серафима Шастова су у финалу дубла победиле румунско-египатски пар Јордаче/Мохтар 7-5 7-5.

Михаило Савић је на турниру у Каиру дошао до четвртфинала, где је изгубио од Петра Теодоровића 2-6 3-6. Дарја Шувирђонкова, Лука Јовановић, Вељко Крстић и Никола Зекић завршили су турнир у 2. колу.

Петар Теодоровић и Вељко Крстић су у полуфиналу дубла изгубили од румунско-шпанског пара Казаку/Роденас 3-6 6-2 8-10.


Детаљније Петар Теодоровић освојио у синглу ITF J4 CAIRO у Египту, Шувирђонкова победница у дублу

  • Petar Teodorović, Ј4 CAIRO, ITF J4 Kairo Egipat
  • Petar Teodorović, Ј4 CAIRO, ITF J4 Kairo Egipat
  • Petar Teodorović, Ј4 CAIRO, ITF J4 Kairo Egipat

Петру Теодоровићу је титула у Каиру прва ITF титула у синглу, а једанпут је играо у финалу, у румунском граду Орадеа (на турниру 2. разреда). Тренутно се налази на 198. месту ITF ранг-листе, а очекује се значајан скок на листи после титуле у Каиру!


Коначни резултати, младићи:

Ј4 CAIRO, ITF J4 Kairo Egipat

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *