PROKUPLJE OPEN 2022, week 02.05.2022 – TK ТОПЛИЧАНИН, Прокупље

Ове недеље се у Прокуљу игра Tennis Europe U12 турнир PROKUPLJE OPEN 2022. Данас се играју финални мечеви у појединачној конкуренцији. У финалу дечака су Владимир Цонков – Бугарска и Данил Валтер – Русија, а код девојчица Ксинран Сун – Кина и Теа Ковачевић – Босна и Херцеговина. Желимо свима да покажу свој најбољи тенис.

Завршени су турнири у дублу и код дечака и код девојчица.

Победнице дубла за девојчице су Лана Агбаба -Србија и Теа Ковачевић – Босна и Херцеговина. Оне су биле боље од Македонке Сара Митевска и Лина Николовска. Код дечака победници дубла су Павле Стоиљковић – Србија и Лукас Александру Милош – Румунија. Они су у финалу били бољи Махира Бутковића – Босна и Херцеговина и Себастијана Квиста – Швајцарска.

Утешни турнир код дечака је освојио Павле Стоиљковић – Србија који је победио у финалу Николу Стефановића – Србија. Код девојчица утешни турнир је освојила Ошини Техара Гунаратне – Шри Ланка која је у финалу била боља од Уне Грубешић – Словенија.

Све резултате можете наћи на страни Tennis Europe.

Детаљније PROKUPLJE OPEN 2022, week 02.05.2022 – TK ТОПЛИЧАНИН, Прокупље

Огласи


15. Teniske Nade, Champions Bowl Serbia 2022, Champions Bowl Srbija 2022, Trofej grada Beograda, dečji teniski turnir 15. teniske nade, Teniski klub Haron Beograd
Оглас – мало другачији дечији турнири

Добили смо много лепих слика из Прокупља и за многе је ово био диван турнир и велико уживање. Добили смо, поново и информација да је било немилих сцена и тим поводом желимо да поновимо аларм који смо објавили прошле недеље.

АЛАРМ !!! АЛАРМ!!!

Обзиром да се годинама залажемо за квалитетан тенис и за фер плеј на и око тениских терена, молимо надлежне да што пре испитају и провере ове информације и реагују на праведан начин, како се све ово више никада не поновило. Понављамо ово уз поруку родитељима.

Драги наши родитељи ипак је тенис само једна обична дечија игра са лоптом. Не заборавите то и омогућите деци да је уживају и да расту и сазревају у атмосфери коју су заслужили. Не јурите бодове (биће их на претек), не мислите да сте у свету тениса једини и посебни и уживајте у свему што вам ваша деца пружају играјући и борећи се за сваки поен.

И за крај галерија свих тих лепих, поносних и радосних лица. БРАВО ДЕЦО!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.