Onlajn razgovor roditelja tenisera, Evolution International Tennis Academy, sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Разговор родитеља тенисера узраста до 10 година у четвртак у 18.30 h

Тениски савез Србије и Мали играчи заједнички организују онлајн разговор свих заинтересованих родитеља тенисера старости до 10 година, путем апликације Zoom, у четвртак 23. априла 2020. у 18.30 часова.

После првог разговора родитеља тенисера, којег смо организовали у суботу, који је био врло информативан и користан, одлучили смо да организујемо још један разговор, али само за родитеље деце млађе од 10 година. Тема разговора биће „Како да наставим свој тениски развој и код куће?“ Имаћете прилику да изнесете своје недоумице о томе како најбоље искористити време када су деца и родитељи затворени у кућу, како припремити дете за тениски живот после вируса корона, а модератор разговора биће Дејан Вукојичић, координатор за програм Tenis10’s у Тениском савезу Србије, оснивач Evolution Kids Tennis и тренер репрезентације Србије до 12 година у конкуренцији дечака.


Сви заинтересовани треба да се пријаве преко вајбера на број +381638255296 (уредник сајта Ненад Букарица) или на мејл адресу redakcija@maliigraci.rs, а по пријави ћемо вам послати линк за састанак.

Линк за састанак у 18.30 h је следећи: https://us02web.zoom.us/j/81245471062


Onlajn razgovor roditelja tenisera, Evolution International Tennis Academy, sajt o dečjem tenisu Mali igrači
Део учесника првог састанка 18. априла 2020.

Evolution Kids Tennis програм је званични програм Тениског савеза Србије за децу узраста до 10 година. У оквиру програма прикључено је преко 80 клубова чланица Тениског Савеза Србије. Обучено је преко 200 тренера који раде у клубовима чланицама. Такође, Тениски савез Србије је помогао и клубовима, донирајући им потребну опрему за спровођење програма.


Дружење родитеља трајаће 60 минута, а почиње у четвртак 23. априла у 18.30 часова. Сви заинтересовани треба да се пријаве у свој Zoom налог у 18.25 h.

Модератор разговора биће Дејан Вукојичић, координатор за програм Tenis10’s у Тениском савезу Србије, оснивач Evolution Kids Tennis и тренер репрезентације Србије до 12 година у конкуренцији дечака. После његове уводне речи, следи разговор родитеља.


Детаљније Разговор родитеља тенисера узраста до 10 година у четвртак у 18.30 h

Техничко упутство

Најједноставнији начин је да на свој Андроид или iphone смартфон инсталирате апликацију Zoom, преко платформи PlayStore (за Андроид) или AppStore (за iphone).

https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings&hl=sr

https://apps.apple.com/us/app/zoom-cloud-meetings/id546505307

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *