Септембарске новости из војвођанских клубова 14.10.2021.

Током септембра у Војводини је одржано доста турнира, и мали тенисери имали су где да покажу шта су све увежбали на тренинзима током лета…


Teniski savez Vojvodine logotip, Vojvođanski teniski savez logotip, VTS, TSV

Сваког месеца објављујемо „Новости из војвођанских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Војводине. Позивамо све клубове који су чланови ТСВ да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Војвођанском тениском савезу на сарадњи и подршци! Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs


Детаљније Септембарске новости из војвођанских клубова 14.10.2021.

Члан ТК Елита 2018 из Инђије Ђура Котур пласирао се на Куп Србије до 10 година, и изабран је међу најбољих 5 младих спортиста Инђије, који су за постигнуте резултате у 2021. години од Општине Инђија добили лаптоп.


Заједничка слика тројице људи посвећених тенису у TК СОЛ 022 из Шида: Велимир Ћосић, Љубиша Јеремић и Драган Илић.

Teniski klub SOL 022 Šid, Ljubiša Jeremić, Dragan Ilić, Velimir Ćosić

Као и сваке ране јесени, суботички ТК Спартак организовао је на својим теренима у Дудовој шуми традиционално завршно тестирање и такмичење за све полазнике школе тениса и напредне групе, и то у сарадњи са ST-Lab-ом. Учествовало је око 60 деце.


ТК Кикинда је поносан на свог члана Уроша Ћирића, који је тријумфовао на Мастерсу Тениског савеза Војводине до 16 година у Новом Саду.


Новосадски TK Internacional започео је са резервацијом зимских термина на своја 3 терена са US Open подлогом.


Тениска академијa Elite из Новог Сада похвалила се одличним наступом својих чланова Ленке Вуксановић и Филипа Ћоровића на Мастерсу Тениског савеза Војводине до 16 и до 12 година.


У новосадском ТК Војводина успешно је завршен ОП Новог Сада до 10 година.


Јесење чаролије у ТК Ковачица у сусрет једном од завршних турнира тениских ветерана Војводине.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *