Otvoreno prvenstvo Sivca do 10 godina narandžasti nivo, Teniski klub Sivac

Сивац у знаку десетогодишњих тенисера

Отворено првенство Сивца за дечаке и девојчице до 10 година, турнир наранџастог нивоа из програма Tennis 10s, одржан је у недељу 20. марта 2022. године у ТК Сивац у Сивцу, у оквиру календара Тениског савеза Војводине. Турнир је одигран је у спортској хали, на паркету. Мале тенисере је на почетку турнира поздравио председник Општине Кула Дамјан Миљанић.


Прво место у тимском такмичењу освојила је екипа коју су чинили Петра Кесер (ТК Ђукић Београд), Филип Ковачевић (TК Елита 2018 Инђија), Нађа Хегедиш (ТK Sportland Нови Сад) и Марко Ђокић (ТК Црвена звезда Београд). У појединачној конкурнцији најуспешнији дечаци су били Матија Вудраговић, Филип Ковачевић (TК Елита 2018 Инђија), Урош Шећеров (TK Sportland Нови Сад) и Марко Ђокић (ТК Црвена звезда Београд), а у конкуренцији девојчица Драгана Вукас (TК Елита 2018 Инђија) и Нађа Хегедиш (ТK Sportland Нови Сад). Честитамо!


Детаљније Сивац у знаку десетогодишњих тенисера

Cherry Cup Skopje 2022, Skoplje, Skopje Severna Makedonija, Cherry Sport

Damjan Miljanić, Otvoreno prvenstvo Sivca do 10 godina narandžasti nivo, Teniski klub Sivac
Председник Општине Кула Дамјан Миљанић поздравио је мале тенисере на почетку турнира


Резултати:

Otvoreno prvenstvo Sivca do 10 godina narandžasti nivo, Teniski klub Sivac

Мечеви се играју на један сет до 4 освојена гема. Победнички тим је онај тим чији су играчи освојили највише поена. Сваком тиму се сабирају освојени гемови које је освојио сваки играч из тима и добије се укупни збир поена које је један тим освојио. Један гем вреди један поен. Тим који је освојио највише поена је победник такмичења.


СИСТЕМ НАГРАЂИВАЊА ИГРАЧА

Играчи се награђују за своја достигнућа на такмичењима као и за њихов развој. Развојни пут играча посматраће се кроз табелу достигнућа и резултат ће бити забележен на заједничкој листи.

СИСТЕМ БОДОВАЊА НАРАНЏАСТИ НИВО

Играчи за учествовање добијају 50 поена и за сваки освојени гем добијају 3 поена за листу достигнућа.

ЛИСТА ДОСТИГНУЋА ИГРАЧА

Играчи скупљајући поене са такмичења прате свој развој на листи достигнућа.

Листа достигнућа има следеће нивое развоја играча:

КЛУБ 100 за освојених 100 поена и више КЛУБ 250 за освојених 250 поена и више КЛУБ 500 за освојених 500 поена више КЛУБ 750 за осовојених 750 поена и више КЛУБ 1000 за освојених 1000 поена и више.

За достизање сваког нивоа играч ће бити награђиван од стране Тениског савеза Србије за свој успех.

Када играч прелази са црвеног на нараџасти ниво и са наранџастог на зелени ниво, не преноси бодове са нижег нивоа већ почиње такмичење на вишем ниову без поена.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *