Sportski centar Bežanija i TK Agrimes – kuća kvalitetnog sporta i tenisa

Sportski centar se nalazi na Bežanijskoj kosi, ul. Marka Čelebonovića br. 2 (preko puta TC Roda). U okviru centra su izgrađeni tereni za tenis, mali fudbal, rukomet i sala za kondiciju. Važno je imati u vidu da centar ima veliki i otvoreni parking prostor, kao i perionicu automobila. Centar radi svaki dan od 08.00 do 24.00 sata.

Sportski centar ima kafe klub na dva nivoa, sa pogledom na teniske terene. U klubu je instaliran bežični inernet. Korisnicima sportskih terena su na raspolaganju svlačionice sa kabinama za tuširanje. U klupskim prostorijama i na sportskim terenima u zimskom periodu je obezbeđeno kvalitetno grejanje.


U sklopu sportskog centra Bežanija nalazi se Teniski klub Agrimes. Pored teniskog kluba u ovoj kući kvalitetnog sporta svoje mesto našli su i Džudo klub Agrimes, Karate klub, Aikido klub i Šampionisti.


Детаљније Sportski centar Bežanija i TK Agrimes – kuća kvalitetnog sporta i tenisa


ОгласиTeniski klub Agrimes poseduje 3 zatvorena teniska terena sa šljakom u hali, kao i teren na brzoj podlozi u hali. Na otvorenom su 6 terena sa šljakom.


Teniski treneri koji rade u TK Agrimesu: Aleksandra Ćorić, Vanja Vidojković, Stefan Basta, Luka Marinković, Milica Malović, Filip Vujnović, Duško Vujnović, Daniela Vasić Milovanović, Roman Savočkin, Kiril Savočkin i Nenad Mitić.


Klub poseduje i veliku salu za kondiciju sa tartan stazom za trčanje. Kondicioni treneri koji rade u klubu su: Dragan Tomović, Strahinja Tomović, Ljubiša Ramadanović i Boris Miletić.

Klub poseduje i manj fitnes salu za jogu, ples, pilates i kondicione grupne treninge.


Teniski klub trenutno ima oko 40 registrovanih takmičara, u toku je liga rekreativaca, škola tenisa Agrime upisuje nove članove. Planovi su da se više radi na razvojnom i dečijem tenisu, kao i da se organiyuju što više takmičenja i turnira. O svemu tome pišemo ponovo. Nastavlja se….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *