Odlaganje teniskih turnira u Srbiji zbog virusa korona, Koronavirus

Сви дечји и јуниорски турнири у Србији одложени до 31. јула

Због погоршања епидемиoлошке ситуације у вези са вирусом COVID 19, Такмичарски одбор Тениског савеза Србије је донео одлуку о одлагању свих појединачних и екипних турнира из календара ТСС и календара регионалних савеза, до 31. јула 2020. године. Такмичарски одбор ТСС је одлуку (читав текст одлуке можете прочитати овде) донео имајући у виду мере утврђене одлукама Кризног штаба за заштиту становништва од заразне болести COVID-19, на територији читаве Републике Србије.

Такмичарски одбор ће пратити развој епидемиолошке ситуације у Републици Србији и мере које ће предузимати Влада Републике Србије и Кризни штаб, и у складу с тим ће донети одлуку о наставку такмичења.


Детаљније Сви дечји и јуниорски турнири у Србији одложени до 31. јула

У зависности од тога колико дуго ће екипна првенства бити одложена, ТО ТСС ће посебном одлуком одлучити да ли ће бити дозвољена измена састава пријављених екипа, и ново пријављивање екипа.

С обзиром да се овом одлуком одлажу и Летња државна првенства до 12 и до 16 година, која је требало да почну 25. јула, надамо се да ће се епидемиолошка ситуација у Србији поправити, и да ће и она моћи да се играју током августа, као и она до 14 и 18 година.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *