Теа Ковачевић и Махир Бутковић освојили Зимско првенство Босне и Херцеговине до 12 година

Зимско првенство Босне и Херцеговине за девојчице и дечаке до 12 година одржано је од 15. до 17. јануара 2022. године – девојчице су играле у ТК Борац у Бања Луци, а дечаци у ТК Слобода у Тузли, у оквиру календара Тениског савеза Босне и Херцеговине. Врховни судија је био Александар Стегић.

Победници су Теа Ковачевић (ТК Градишка) и Махир Бутковић (ТК Слобода Тузла), а финалисти су Андреа Бујаковић (ТК Босна) и Ади Џинђовски (ТК Слобода Тузла). Честитамо!

Теа је у финалу победила Андреу 6-0 2-0 (предаја), док је Махир савладао Адија 6-3 6-1. Обоје су били врло доминантни на турниру и на читавом првенству нису изгубили ниједан сет (Теа је изгубила свега 5 гемова, и то у полуфиналу против Зане Куносић)!

Треће место су освојиле Зана Куносић (TК Слобода Тузла) и Еда-Лара Шаћировић (ТК Младост), а у конкуренцији дечака Филип Јевтић (ТК Добој) и Јосип Шимић (ТК Слобода Тузла).


Детаљније Теа Ковачевић и Махир Бутковић освојили Зимско првенство Босне и Херцеговине до 12 година
Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Melbourne styles Hot drop 22, Teniski klub Haron


Победници Зимског првенства Босне и Херцеговине до 12 година прошле године били су су Теа Ковачевић (ТК Градишка) и Филип Ђокић (ТК Сол Брчко). Године 2020. победили су Иан Болобан (ТК Борац) и Елена Стјепић (ТК Слобода). Победници 2019. године су били Јустин Илић (ТК Мостар) и Карла Бакалар (ТК Међугорје). Године 2018. су тријумфовали Марко Максимовић (ТК Добој) и Мариа Иванковић (ТК Мостар).Резултати, девојчице:

Zimsko prvenstvo Bosne i Hercegovine do 12 godina, Teniski klub Borac Banja Luka, Teniski savez Bosne i Hercegovine
ДЕВОЈЧИЦЕ

Резултати, дечаци:

Zimsko prvenstvo Bosne i Hercegovine do 12 godina, Teniski klub Borac Banja Luka, Teniski savez Bosne i Hercegovine
ДЕЧАЦИ

Извори:

Тениски савез Босне и Херцеговине

Tenis BIH Srbija Hrvatska

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *