Tenis, ljubav i druge sitnice – redakcija Mali igrači – 03.01.24.

Priče se dešavaju samo onima koji umeju najbolje da ih ispričaju

Pol Oster

Dragi naši MALI IGRAČI,

Priče se dešavaju samo onima koji umeju najbolje da ih ispričaju. Vi, dragi naši MALI IGRAČI, ih već godina pričate, mi ih jednostavno, već 10 godina, samo zapisujemo. Jedinstvene, pobedničke, emotivne, ispunjene znanjem, borbom, hrabrošču, posvećenosti… Molimo vas, nastavite!!! Radite i pričajte svoje divne priče sa istim žarom kao do sada. Sa istim žarom, sa istom energijom i sa još većom dozom ljubavi prema igri i sportu kojim se bavite. Budite pametni, hrabri i svakodnevno učite. Respektujte igru, svaku loptu. Poštujete svoje roditelje, svakog člana svog tima, svoje drugare, svoje protivnike na terenu. Ne jurite za rezultatima, već gradite svoju igru i svoj karakter. Postanite svesni svega i naučite kako da kontrolišete sve svoje i sve oko vas. Jer, to već znate, tenis je igra kontrole. Idite hrabro i pametno putem koji ste odabrali i ne zaboravite nikada, da u životu nije uvek važan isključivo ishod i konačni cilj, već put koji prolazite i stvari koje učite na ovom svom fantastičnom putovanju.


Dragi naši roditelji,

Hvala vam što ste jedna od najvažnijih karika priče koju vaša deca pričaju. Hvala vam što ih volite, što ste njihova najveća podrška. Što ste uvek pozitivni i strpljivi, i kada se pobeđuje i kada se gubi. I kada ide i kada ne ide. I kada je dobro i kada nije dobro. Budite nam zdravi, uspešni u poslovima kojim se bavite i čuvajte što više energije za ovo putovanje na koje ste krenuli sa vašom decom. Jer morate izdržati sve. I ne kažemo da će biti lako, ali znamo sigurno da će biti fantastično i magično.


Dragi naši treneri, klubovi, timovi i savezi,

Radujemo se novoj godini ispunjenom saradnjom, komunikacijom i iskrenim i dobrim namerama da malim igračima stvorimo uslove za rad i ambijent kakav bezuslovno zaslužuju. Ne samo onim najboljima, već svakom jednom detetu koje je pokazalo ljubav i interes za ovu našu jedinstvenu igru. Želeli bismo da se što manje bavimo politikom, interesima i da što manje taktiziramo. Već da što više radimo i bezuslovno stavimo svo naše znanje, rad i profesionalizam u funkciji izgradnje što kvalitetnijeg sistema za sve nas u tenisu, kako bi smo stvorili zajedno prostor za nove i još fantastičnije priče u 2024.


SREĆNA NAM SVIMA NOVA GODINA… „Stavimo na sto“ i znanje i duh… pa hrabro i pametno, zajedno u epizodu MALI IGRAČI 2024.

redakcija Mali igrači

Детаљније Tenis, ljubav i druge sitnice – redakcija Mali igrači – 03.01.24.


ОгласиОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *