Тенис зими – скуп – а можда и није!!! (понуда за родитеље тенисера)

Преносимо понуду власника балона и тениског терена у Болечу, упућену свим заинтересованим родитељима, а односи се на могућност тренирања деце по цени изнајмљивања терена, тј. дељења трошкова за балон:


Тенис генерално важи за спорт који је скуп, и то некако одвраћа родитеље да деци која су талентована омогуће довољан фонд тренинга, нарочито у зимском периоду! Иако све у први мах изгледа тако, ПОСТОЈИ И РЕШЕЊЕ, уколико до сада нисте уплатили термине за зимску сезону у неком реномираном клубу. На подручју Болеча, постоји тениски терен који је изграђен 2018. године, а балон је исте године подигнут због потреба власника, чија деца играју тенис.

Управо из тих разлога, власници тениског терена, који нису комерцијално оријентисани, нуде решење, нарочито у зимском периоду, свим родитељима који би желели да повећају фонд тренинга својој деци у зимском периоду, а сматрају да до сада исто финансијски нису били у могућности да приуште. Сви ће се питати колико кошта термин, један сат недељно у зимској сезони, међутим понуда је много боља, ПИТАЈТЕ КОЛИКО ПУНО МОГУ ДА ТРЕНИРАМ И КОЛИКО ТО МАЛО КОШТА.Тенис треба да буде доступан, нарочито деци која теже да се у тениском смислу развијају, те је конструкција врло једноставна, ТРЕНИРАЈТЕ 7 ПУТА НЕДЕЉНО, један, два или три сата, суштина је да трошкови одржавања балона (струја и грејање) буду покривени, без икакве зараде за власника; поделите те трошкове на четири, пет, шест или десет такмичара и добићете врло ниску цену термина у зимском периоду.


Детаљније Тенис зими – скуп – а можда и није!!! (понуда за родитеље тенисера)

Уколико сте заинтересовани или уколико вам нешто од ове понуде није јасно, слободно нас контактирајте на 060 6119922, сигурни смо да можемо пронаћи решење – што већи број деце, мањи су трошкови.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *