Đura Kotur, Otvoreno prvenstvo Beograda do 10 godina narandžasti nivo, Teniski klub Crvena zvezda Beograd

Тим 1 и Тим 2 сакупили највише поена на ОП Београда наранџастог нивоа у ТК Црвена звезда

Отворено првенство Београда за дечаке и девојчице до 10 година, турнир наранџастог нивоа из програма Tennis 10s, одигран је у недељу 25. априла 2021. године у Тениском клубу Црвена звезда, у оквиру календара Тениског савеза Београда. Турнир је одигран на шљаци, на отвореном.


Најкориснији играчи турнира су били Наталија Сулавер (ТК Дрил Београд) и Ђура Котур (ТК Елита 2018). Код дечака је највише поена сакупио Тим 2, којег су чинили Ђура Котур, Матеја Гњидић, Душан Херор (сви из ТК Елита Инђија) и Роко Џимовић (TK Winner Београд). У конкуренцији девојчица најуспешнији је био Тим 1, за који су наступиле Нина Станковић (TK Winner Београд), Јана Глигорић (TK Winner Београд), Лена Вељовић (TK Локомотива Београд) и Наталија Сулавер (TK Дрил Београд). Честитамо!


Natalija Sulaver, Otvoreno prvenstvo Beograda do 10 godina narandžasti nivo, Teniski klub Crvena zvezda Beograd
Првопласиране девојчице

Детаљније Тим 1 и Тим 2 сакупили највише поена на ОП Београда наранџастог нивоа у ТК Црвена звезда


Ово су резултати турнира:


Тениски савез Србије је прошле године увео нови систем играња турнира у оквиру програма tennis’10s, а правилник можете видети овде.

Издвојили смо за вас најважније детаље који се односе на турнире наранџастог нивоа. Такмичења на НАРАНЏАСТОМ НИВОУ је за играче узраста од 8 до 10 година и за играче црвеног нивоа који су достигли 750 поена. На НАРАНЏАСТОМ НИВОУ је екипно такмичење. Играчи се жребају у тимове и тимови се такмиче између себе. У тимовима играју заједно дечаци и девојчице. Жребом се играчи деле у тимове који се надмећу између себе. Тим може да броји 3 и више играча. После жреба тимова играчи се деле у Round Robin групе. У сваку групу сврстава се играч из једног тима. У оквиру група играчи играју меч против свих играча из групе.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *