Otvoreno prvenstvo Beograda do 10 godina narandžasti nivo, Teniski klub Forhend Vinča, Teniski klub Forhend Beograd

Тим 1 и Тим 2 сакупили највише поена на ОП Београда наранџастог нивоа у ТК Форхенд

Отворено првенство Београда за дечаке и девојчице до 10 година, турнир наранџастог нивоа из програма Tennis 10s, одигран је у суботу 26. јуна 2021. године у Тениском клубу Форхенд у Винчи, у оквиру календара Тениског савеза Београда. Турнир је одигран на шљаци, на отвореном, a деца и родитељи били су врло задовољни организацијом турнира.


Код девојчица је највише поена сакупио тим 1, а у конкуренцији дечака је победио тим 2. Девојчице: Тим 1 – Тим 2 47:27 поена, дечаци: Тим 2 – Тим 1  26:22 поена. За Тим 1 су играле Мила Јуришић (ТК Агримес Београд), Ксенија Трајковић (ТК Форхенд Београд), Лара Лазић (ТК Динамо Панчево), Николина Пешић (ТК Партизан Београд) и Софиа Иванова (ТК Лоптица Београд), а Тим 2 код дечака су чинили Вељко Глигоров (ТК Форхенд Београд), Ђорђе Ђокић (ТК Форхенд Београд) и Вања Вишнић (ТК White Star Београд). Честитамо!


Детаљније Тим 1 и Тим 2 сакупили највише поена на ОП Београда наранџастог нивоа у ТК Форхенд

Bidi Badu kamp Zlatibor 2021, Teniski klub Haron Beograd, Haronov kamp na Zlatiboru


Ово су резултати турнира:


Тениски савез Србије је прошле године увео нови систем играња турнира у оквиру програма tennis’10s, а правилник можете видети овде.

Издвојили смо за вас најважније детаље који се односе на турнире наранџастог нивоа. Такмичења на НАРАНЏАСТОМ НИВОУ је за играче узраста од 8 до 10 година и за играче црвеног нивоа који су достигли 750 поена. На НАРАНЏАСТОМ НИВОУ је екипно такмичење. Играчи се жребају у тимове и тимови се такмиче између себе. У тимовима играју заједно дечаци и девојчице. Жребом се играчи деле у тимове који се надмећу између себе. Тим може да броји 3 и више играча. После жреба тимова играчи се деле у Round Robin групе. У сваку групу сврстава се играч из једног тима. У оквиру група играчи играју меч против свих играча из групе.


 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *