ТИМ 3 и ТИМ 5 најуспешнији на ОП Београда наранџастог нивоа у Рекет клубу

Отворено првенство Београда за дечаке и девојчице до 10 година, турнир наранџастог нивоа из програма Tennis 10s, одигран је у суботу 12. јуна 2021. године у Рекет клубу на ободу Миријева, у оквиру календара Тениског савеза Београда. Турнир је одигран на шљаци, на отвореном.


Код девојчица је највише поена сакупио ТИМ 3, за који су играле Софија Иванова, Милица Цапин, Нађа Недељковић, Лара Судар и Лена Вељовић. Код дечака је победио ТИМ 5, којег су чинили Душан Херор, Ђура Котур, Филип Баричак и Роко Џимовић. Честитамо!


Детаљније ТИМ 3 и ТИМ 5 најуспешнији на ОП Београда наранџастог нивоа у Рекет клубу
Cherry Cup Skopje 2021, međunarodni dečji turnir u Skoplju Cherry Cup Severna Makedonija, Cherry SportChampions Bowl Serbia 2021, Champions Bowl Srbija 2021, Trofej grada Beograda, dečji teniski turnir 14. teniske nade, TK Haron Beograd

Тениски савез Србије је прошле године увео нови систем играња турнира у оквиру програма tennis’10s, а правилник можете видети овде.

Издвојили смо за вас најважније детаље који се односе на турнире наранџастог нивоа. Такмичења на НАРАНЏАСТОМ НИВОУ је за играче узраста од 8 до 10 година и за играче црвеног нивоа који су достигли 750 поена. На НАРАНЏАСТОМ НИВОУ је екипно такмичење. Играчи се жребају у тимове и тимови се такмиче између себе. У тимовима играју заједно дечаци и девојчице. Жребом се играчи деле у тимове који се надмећу између себе. Тим може да броји 3 и више играча. После жреба тимова играчи се деле у Round Robin групе. У сваку групу сврстава се играч из једног тима. У оквиру група играчи играју меч против свих играча из групе.


 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *