Novi sajt TK Đukić, Teniska akademija Đukić, Teniski klub Đukić Beograd

ТК Ђукић улази у 2021. годину са новим сајтом

Београдски Тениски клуб Ђукић направио је пре неколико дана нови веб-сајт, који садржи мноштво нових функционалности у односу на претходну верзију, и визуелно је конзистентан и богат. За дизајн је заслужна Alexandra Sasa, а за техничку реализацију Danit web agency Данка Злопорубовића.

Као и претходна верзија сајта ТК Ђукић, и нова верзија изгледа модерно и респонзивног је дизајна (прилагођава се величини екрана). Поред садржаја који су већ бити присутни у претходној верзији, новина је што сада постоји и рубрика „Блог“, на којем ће се често наћи текстови Ивана Говедарице, познатог спортског новинара и тениског коментатора Спорт клуба.


Занима нас шта мислите о новом сајту клуба-пријатеља Малих играча – како вам се чини?


Детаљније ТК Ђукић улази у 2021. годину са новим сајтом

Важна новина на сајту је и увођење могућности резервације терена путем сајта. ТК Ђукић ће сваког понедељка објављивати слободне термине за текућу недељу. Посетиоци ће моћи да изаберу неки од слободних термина, терен, као и тренера! Погледајте видео-водич о томе како изгледа поступак резервације термина у ТК Ђукић. Процедура функционише, у то смо се и лично уверили 🙂


Допада нам се како је решена навигација на новом сајту ТК Ђукић. Поред класичног хоризонталног менија у врху свих страница, до важних елемената сајта можете доћи и скроловањем наниже до подножја сајта. Одељци сајта богато су илустровани фотографијама и видео-записима, тако да ћете врло брзо моћи да изаберете садржај који вас занима. Осим тамне подлоге, сајтом доминира зелена боја, заштитни знак новобеоградског клуба, као и боја шљаке (те две боје одлично се слажу).Главни мени чине следеће ставке: Програми, Услуге, Tennis Europe, Новости, Блог, О клубу и Контакт. Одељак Програми подељен је на логичне пододељке Тениска академија, Школа тениса и Рекреативци, при чему у сваком пододељку можете наћи релевантне информације о тој теми (концепт, програми, тренери, цене, линкови…).

Скрећемо пажњу на секцију „Тениска академија“, где је детаљно презентована понуда академије, у више верзија у зависности од интензитета тренирања, са прецизним терминима, ценама итд. О сваком тренеру Академије можете сазнати више ако кликнете на слику тренера. Више значајних видео-записа доступно је на почетној страни, што визуелно обогаћује сајт, и доприноси доживљају динамичности.

Novi sajt TK Đukić, Teniska akademija Đukić, Teniski klub Đukić Beograd
Презентација програма Тениске академије Ђукић

У оквиру одељка Услуге налазе се пододељци Team Building и Масажа, о којима ћемо у наредном периоду више писати.

Novi sajt TK Đukić, Team Building, Teniski klub Đukić Beograd
Рубрика Team Building

Одељак новог сајта ТК Ђукић Tennis Europe садржи информације о Tennis Europe U14 турниру Tempo Company Open, који је 2019. и 2020. године одржан у овом клубу. На сваком линку налазе се снимци финалних мечева, доделе награда, корисне информације о смештају итд. Ускоро очекујемо додавање странице о овогодишњем турниру, који ће бити одржан у априлу.

Novi sajt TK Đukić, Tennis Europe играчи, Teniski klub Đukić Beograd
Чланови ТК Ђукић који се такмиче на Tennis Europe турнирима

У одељку Новости можете видети основне информације о турнирима одржаним у ТК Ђукић, као и у о успесима такмичара клуба на домаћим и међународним турнирима.

Novi sajt TK Đukić, Novosti, Teniski klub Đukić Beograd
Рубрика Новости

Одељак О клубу садржи следеће пододељке: Играчи, Тренери и Ко смо ми? У секцији Играчи представљени су играчи у више група: ATP играчи, WTA играчи, ITF играчи, Tennis Europe играчи и колеџ играчи. Тренери ТК Ђукић представљени су кратком биографијом и фотографијом. У рубрици Ко смо ми? можете прочитати Реч оснивача, податке о инфраструктури, а детаљно је представљен и Тим Ђукић – у њему су људи задужени да се у клубу на Бежанијској коси увек осећате пријатно и опуштено. Испод се налази Реч директора Петра Ђукић и кратак историјат клуба, основаног 1996. године. У дну стране налазе се утисци пријатеља клуба о ТК Ђукић.


У рубрици Контакт налазе се сви важни контакт-подаци, укључујући и мапу за лакше налажење локације клуба.

Међу пријатељима клуба смо приметили и један познати банер (хвала! 🙂 ), и радујемо се наставку лепе сарадње са ТК Ђукић и у 2021. години!


  • Novi sajt TK Đukić, Teniski klub Đukić Beograd
  • Novi sajt TK Đukić, Blog Ivana Govedarice, Teniski klub Đukić Beograd
  • Novi sajt TK Đukić, Teniski klub Đukić Beograd

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *