TK SOL 022 из Шида организовао Дечју недељу за своје младе тенисере

Tениски клуб SOL 022 из Шида је у недељу 17. новембра 2019. у својим просторијама организовао Дечју недељу за своје младе чланове, и том приликом уручио признања најбољим члановима клуба у овој сезони, уз дружење чланова клуба, такмичара, ветерана, пријатеља клуба и спонзора.

ТК SOL 022 је млад клуб, постоји шест година, али у клубу тренира много малих Шиђана, од којих многи постижу изванредне резултате на турнирима које организује Тениски савез Војводине и Тениски савез Србије, као и на међународним турнирима.

Најуспешнији такмичар клуба Филип Ђокић нажалост није присуствовао прослави, а он је у 2019. години освојио Куп Србије до 10 година и међународни 23. Куп Нада у Брчком.

За најбољег члана ТК SOL 022 проглашен је Михајло Ковљен Микса, а такмичар клуба који је освојио највише пехара и медаља у 2019. години је Урош Богичевић. Њима је председник клуба Љубиша Јеремић уручио пехаре и захвалио на сјајном представљању клуба. Као што смо се и раније уверили, руководство клуба инсистира на томе да сви чланови клуба буду добри спортисти и настоји да им помогне да израсту у добре људе.

По завршетку доделе признања, уследило је лепо дружење такмичара и пријатеља клуба, уз закуску.

 

Детаљније TK SOL 022 из Шида организовао Дечју недељу за своје младе тенисере

 

Погледајте како је било јуче на додели признања у Шиду:

 

Ljubiša Jeremić, Uroš Bogičević, Dečja nedelja u TK SOL 022 Šid, završetak sezone u Teniskom klubu SOL 022 u Šidu
Најуспешнији чланови TK SOL 022 у 2019. години са председником клуба Љубишом Јеремићем

 

 

Dečja nedelja u TK SOL 022 Šid, završetak sezone u Teniskom klubu SOL 022 u Šidu
Мали тенисери TK SOL 022 са руководством клуба

 

Ментална припрема спортиста: спортски психолог Ана Приврат

 

Многим нашим читаоцима је већ познато на какав дочек наилазе на турнирима које организује TK SOL 022 у Шиду, а таква атмосфера владала је и јуче током свечаности обележавања завршетка сезоне у клубу. Желимо овом амбициозном клубу, који може да представља узор свима, много успеха у зимској сезони и још много уписаних малих тенисера у његову школу тениса!

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.