Ana Bošković, Otvoreno prvenstvo Sivca do 10 godina narandžasti nivo, Teniski klub Sivac

У Сивцу одржан први турнир наранџастог нивоа ове године

Отворено првенство Сивца за дечаке и девојчице до 10 година, турнир наранџастог нивоа из програма Tennis 10s, одржан је у недељу 6. јануара 2022. године у ТК Сивац у Сивцу, у оквиру календара Тениског савеза Војводине. Турнир је одигран је у спортској хали, на паркету.


У тимском такмичењу најуспешнији је био тим којег су чинили Вук Шарац (ТЦ Новак Београд), Ана Бошковић (ТК Сивац), Уна Чепић (ТК Сивац) и Лазар Димитријевић (ТК Војводина Нови Сад). Најуспешнија девојчица на турниру у ТК Сивац била је Ана Бошковић (ТК Сивац), а код дечака су најбољи у својим групама били Коста Шимуновић (ТК Меридиана Нови Сад) и Душан Лазаревић (ТК Партизан Београд). Честитамо!


Детаљније У Сивцу одржан први турнир наранџастог нивоа ове године

Teniski klub Dril Beograd GIF


Резултати:

Otvoreno prvenstvo Sivca do 10 godina narandžasti nivo, Teniski klub Sivac

Мечеви се играју на један сет до 4 освојена гема. Победнички тим је онај тим чији су играчи освојили највише поена. Сваком тиму се сабирају освојени гемови које је освојио сваки играч из тима и добије се укупни збир поена које је један тим освојио. Један гем вреди један поен. Тим који је освојио највише поена је победник такмичења.


СИСТЕМ НАГРАЂИВАЊА ИГРАЧА

Играчи се награђују за своја достигнућа на такмичењима као и за њихов развој. Развојни пут играча посматраће се кроз табелу достигнућа и резултат ће бити забележен на заједничкој листи.

СИСТЕМ БОДОВАЊА НАРАНЏАСТИ НИВО

Играчи за учествовање добијају 50 поена и за сваки освојени гем добијају 3 поена за листу достигнућа.

ЛИСТА ДОСТИГНУЋА ИГРАЧА

Играчи скупљајући поене са такмичења прате свој развој на листи достигнућа.

Листа достигнућа има следеће нивое развоја играча:

КЛУБ 100 за освојених 100 поена и више КЛУБ 250 за освојених 250 поена и више КЛУБ 500 за освојених 500 поена више КЛУБ 750 за осовојених 750 поена и више КЛУБ 1000 за освојених 1000 поена и више.

За достизање сваког нивоа играч ће бити награђиван од стране Тениског савеза Србије за свој успех.

Када играч прелази са црвеног на нараџасти ниво и са наранџастог на зелени ниво, не преноси бодове са нижег нивоа већ почиње такмичење на вишем ниову без поена.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *