Uzivala sam u Rimu, ostavila sam odličan utisak i dobila nove drugarice! – Višnja Mitić

Višnja Mitić ovogodišnja finalistkinja Lemon Bowl-a na turniru do 10 godina poslala nam je pismo sa svojim utiscima i najlepšim fotkama sa turnira.


Svoje rodjendane uvek slavim na skijaškim pripremama i na snegu, ali sam ove godine deseti rodjendan proslavila sam na teniskim terenima u Italiji, u Rimu na turniru Lemon Bowl!

Igrala sam sa teniserkama iz Rumunije, Italije i Bugarske. Najlepše mi je bilo sto smo od prvog dana počele sve da se družimo i nije nam smetalo sto ne pričamo istim jezikom. Bilo im je malo nezgodno da izgovaraju ime Višnja pa su me zvale Cherry. Proslavile smo moj rodjendan, jele sladolede i duvale svećice koje mi je mama stavila na tenisku lopticu.

Finale sam igrala sa jednom od najboljih teniserki iz naše kategorije Sofiom Brigatti. Izgubila sam prvi set, drugi sam pobedila, i na kraju sam izgubila u super taj brejku. Bila sam mnogo tužna sto sam ispustila šansu. Htela sam da poene završavam brzo i izgubila sam strpljenje kada je bilo najvažnije. Svojim greškama sam dozvolila veliku razliku, a Sofia je ostala skoncentrisana i svojom igrom je zasluženo odnela pobedu. Nisam baš slusala tatu sa kojim sam veče pre meča pričala o taktici, nego sam radila po svom, i nije mi žao (iskrena je Višnja 😊). Izlazila sam često na mrežu, jer obožavam voleje i ti poeni su mi bili najdraži.

Turnir Lemon Bowl je ove godine slavio svoj četrdeseti rodjendan i sve je bilo ukrašeno i veselo, a pehar koji sam dobila je najlepši i najveći od svih koje imam, a bio je naopunjen limunom, baš kao njihov zaštitni znak. Uživala sam u Rimu, ostavila sam odličan utisak i dobila nove drugarice!


Детаљније Uzivala sam u Rimu, ostavila sam odličan utisak i dobila nove drugarice! – Višnja Mitić


ОгласиVišnja finalistkinja Lemon Bowl-a 2024, devojčice do 10g. – Rim – 09.12.23. do 06.01.24.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *