VAŽNO!!! -Uputsvo za kreiranje naloga na novoj aplikaciji – Teniski savez Srbije

TSS je 22.04.2024. na svom sajtu najavio početak rada nove veb prezentacija Teniskog saveza Srbije, sa kompletnom novom bazom igrača, klubova, turnira i svega neophodnog za što lakšu komunikaciju i korišćenje svih članova TSS.Детаљније VAŽNO!!! -Uputsvo za kreiranje naloga na novoj aplikaciji – Teniski savez Srbije


ОгласиKreiranje naloga registrovanih takmičara za 2024. godinu u novoj bazi počinje paralelno sa početkom rada novog sajta i obavezno pogledajte UPUTSTVO ZA KREIRANJE NALOGA NA NOVOJ APLIKACIJI

Možete da pogledate i VIDEO TUTORIJAL.


Obratite pažnju da prilikom kreiranja naloga odaberete svoje ime i prezime, jer ukoliko postoji igrač sa istim imenom i prezimenom morate da vodite računa o ID broju, klubu i datumu rođenja.


Svi igrači koji nisu registrovani za 2024. godinu idu po ustaljenoj proceduri za registraciju novih igrača i moraju da se obrate regionalnom registracionom centru.  


Sve članove Teniskog saveza Srbije moli za strpljenje tokom privikavanja na novi softver. Za sva otvorena pitanja koja imate prilikom procesa registracije, možete da se obratite:

kancelariji Teniskog saveza Srbije

(office@teniskisavez.com),

tur menadžeru Viktoru Bubnju

(viktor.bubanj@teniskisavez.com)

Urošu Poliću

(uros.polic@teniskisavez.com).


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *