Зоран Лудошки освојио дуплу круну на ETA U16 Cekmekoy Cup у Истанбулу

Међународни турнир Cekmekoy Cup за девојке и младиће до 16 година (2. категорије), одржан је од 14. до 21. новембра до 2020. године у највећем граду у Турској, Истанбулу, у оквиру Tennis Europe Junior Toura. Турнир је одигран у затвореном, на тврдој подлози, на 4 терена.

Српски тенисер Зоран Лудошки освојио је дуплу круну на турниру у Истанбулу – у дублу је тријумфовао заједно са Симоном Кнежевићем из Црне Горе, а у финалу сингла Зоран је победио Симона 7-6(3) 6-3. Браво за Зорана и Симона!

У синглу је Зоран Лудошки био 2. носилац, а Симон Кнежевић први. Ова двојица дечака су у финалу дубла победили руски пар Бурцев/Дерепаско 7-5 2-6 10-4.

У конкуренцији девојака тријумфовала је Рускиња Кристиана Сидорова, која је у финалу победила Бугарку Јоану Константинову, која је предала при резултату 2-1 за Рускињу у 1. сету.

На турниру нису учествовали други тенисери из Србије.


Детаљније Зоран Лудошки освојио дуплу круну на ETA U16 Cekmekoy Cup у Истанбулу

  • Zoran Ludoški, Simon Knežević, Cekmekoy Cup U16, Istanbul Turska, Tennis Europe Junior Tour
  • Zoran Ludoški, Cekmekoy Cup U16, Istanbul Turska, Tennis Europe Junior Tour
  • Zoran Ludoški, Simon Knežević, Dmitrii Burtsev, Timofey Derepasko, Cekmekoy Cup U16, Istanbul Turska, Tennis Europe Junior Tour

Зорану Лудошком ово је прва титула у синглу на Tennis Europe турнирима, пошто је на Čikovom memorijalu у Суботици освојио титулу у дублу и друго место у синглу.


Резултати младића:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *