Marija Zarić, Draško Grbić, Maša Džimović, Otvoreno prvenstvo Beograda do 8 godina crveni nivo, Teniski klub Loptica Beograd

Жути тим победник ОП Београда до 8 година у ТК Лоптица (црвени ниво)

Отворено првенство Београда за дечаке и девојчице до 8 година, турнир црвеног нивоа из програма Tennis 10s, одржан је 6. јуна 2020. године у ТК Лоптица на Ади Циганлији, у оквиру календара Тениског савеза Београда.


Ово је први турнир одигран по новом систему који је Тениски савез Србије увео од ове године, а правилник можете видети овде. Девојчице и дечаци су били подељени у два тима: жути и зелени. Овога пута жути тим је у ТК Лоптица победио зелени тим.


Детаљније Жути тим победник ОП Београда до 8 година у ТК Лоптица (црвени ниво)

Otvoreno prvenstvo Beograda do 8 godina crveni nivo, Teniski klub Loptica Beograd
Учесници турнира црвеног нивоа у ТК Лоптица

Издвојили смо за вас најважније детаље који се односе на турнире црвеног нивоа. Такмичења на ЦРВЕНОМ НИВОУ је за играче узраста од 6 до 8 година и у тимовима играју заједно дечаци и девојчице.

На ЦРВЕНОМ НИВОУ је екипно такмичење. Играчи се жребају у тимове и тимови се такмиче између себе. Вољом жреба играчи се деле у два тима, која се надмећу између себе. Играчи учествују у жребу и сами жребају у којем тиму ће играти. Тимови не морају да имају исти број играча.


  • Otvoreno prvenstvo Beograda do 8 godina crveni nivo, Teniski klub Loptica Beograd
  • Otvoreno prvenstvo Beograda do 8 godina crveni nivo, Teniski klub Loptica Beograd
  • Otvoreno prvenstvo Beograda do 8 godina crveni nivo, Teniski klub Loptica Beograd

Мечеви се играју на један тие бреак сет до 7. Победнички тим је онај тим чији су играчи освојили највише поена. Сваком тиму се сабирају поени које је освојио сваки играч из тима и добије се укупни збир поена које је један тим освојио. Тим који је освојио више поена је победник такмичења.


СИСТЕМ НАГРАЂИВАЊА ИГРАЧА

Играчи се награђују за своја достигнућа на такмичењима као и за њихов развој. Развојни пут играча посматраће се кроз табелу достигнућа и резултат ће бити забележен на заједничкој листи.

СИСТЕМ БОДОВАЊА ЦРВЕНИ НИВО

Играчи за учествовање добијају 50 поена и за сваки освојени поен у мечевима добијају по један поен за листу достигнућа.

ЛИСТА ДОСТИГНУЋА ИГРАЧА

Играчи скупљајући поене са такмичења прате свој развој на листи достигнућа.

Листа достигнућа има следеће нивое развоја играча:

КЛУБ 100 за освојених 100 поена и више КЛУБ 250 за освојених 250 поена и више КЛУБ 500 за освојених 500 поена више КЛУБ 750 за осовојених 750 поена и више КЛУБ 1000 за освојених 1000 поена и више.

За достизање сваког нивоа играч ће бити награђиван од стране Тениског савеза Србије за свој успех.

Када играч прелази са црвеног на нараџасти ниво и са наранџастог на зелени ниво, не преноси бодове са нижег нивоа већ почиње такмичење на вишем ниову без поена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *