Најава турнира 6.-7.8.22.

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА ВРЕМЕ !!! СРБИЈА Драги читаоци, молимо вас да услед нове организације рада нашег сајта, од сада информације, слике и резултате са турнира шаљете на број 📞 +381 61 665 4861 Приликом слања молимо вас наведите са ког турнира шаљете слику, и ко су деца на сликама. Тениски савез Београда SERBIAN GRAND PRIX…

Детаљније

Најава турнира 30.-31.јул 2022.

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА ВРЕМЕ !!! СРБИЈА Драги читаоци, молимо вас да услед нове организације рада нашег сајта, од сада информације, слике и резултате са турнира шаљете на број 📞 +381 61 665 4861 Приликом слања молимо вас наведите са ког турнира шаљете слику, и ко су деца на сликама. Тениски савез Србије ТЕ до 12г….

Детаљније

Најава турнира викенда 23.-24. јула 2022.

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА ВРЕМЕ !!! СРБИЈА Драги читаоци, молимо вас да услед нове организације рада нашег сајта, од сада информације, слике и резултате са турнира шаљете на број 📞 +381 61 665 4861 Приликом слања молимо вас наведите са ког турнира шаљете слику, и ко су деца на сликама. Тениски савез Србије СУПЕР 4 –…

Детаљније

Ива и Давид најдобри на OП на Макеоднија до 14г. – јуниори – ТК Неготино, Неготино – 15.и 16.07.2022

Претстојниов викенд, 15 и 16 јули 2022 во ТК Неготино, Неготино се одржува турнир за јуниори и јуниорки до 14 години од календарот на Тениска федерација на Северна Македонија. Се игра на земјена подлога, на четири терена. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи. Победници на Отвореното првенство на Македонија до 12г. се Ива Кецкарова,…

Детаљније

Во градот под Марковите кули- Јована и Дамјан најдобри на ОП на Македонија до 10 г. (црвен и портокалов тенис) – ТК Топспин – Прилеп, 25. и 26.јуни 22

Предстојниов викенд 25-26 јуни 2022 година, во ТК Топспин – Прилеп, се одржува турнир до 10 години, од календарот на Тениска Федерација на Северна Македонија. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи! Заради поголема промоција на детските вештини и детските достигнувања не се воздржувајте да ни проследувате впечатоци, резултати и фотографии од турнирот. Сите информации…

Детаљније

Максим и Дариа најдобри на ОП на Македонија до 10г. (црвен и портокалов тенис) за момчиња и девојчиња, во ТК МОНДАНО викенд 11-12 јуни 2022

Предстојниов викенд 11-12 јуни 2022 година, во ТК МОНДАНО (на терените на ТК АБЦ), се одржува црвен и портокалов турнир до 10 години, од календарот на Тениска Федерација на Северна Македонија. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи! Максим Дојчинов и Дариа Ѓоргиевска се победници на портокаловиот турнир одигран овој викенд во Скопје. Финалист кај…

Детаљније

Најава турнира викенда 4. и 5. јун 2022.

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА ВРЕМЕ !!! СРБИЈА Драги читаоци, молимо вас да услед нове организације рада нашег сајта, од сада информације, слике и резултате са турнира шаљете на број 📞 +381 61 665 4861 Приликом слања молимо вас наведите са ког турнира шаљете слику, и ко су деца на сликама. ОП Београда до 10г. за девојчице…

Детаљније

Катја и Филип најдобри на Државното првенство на Македонија до 16г. – ТК ТЕННИС ПАРК-ПОИНТЕР

Претстојниов викенд, 21-22 мај 2022 во ТК ТЕННИС ПАРК-ПОИНТЕР, Скопје се одржува државно првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години од календарот на Тениска федерација на Северна Македонија. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи. Државен првак на Македонија до 16 г. во конкуренција на јуниорки е Катја Ивановска. Второпласирана е Ивана…

Детаљније