Најава турнира викенда 22.-23.10.22.

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА ВРЕМЕ !!! СРБИЈА Драги читаоци, молимо вас да услед нове организације рада нашег сајта, од сада информације, слике и резултате са турнира шаљете на број 📞 +381 61 665 48 61 Приликом слања молимо вас наведите са ког турнира шаљете слику, и коja су деца на сликама. Тениски Савез Београда РЕГИОНАЛНИ МАСТЕРС…

Детаљније

Александар и Јана најдобри на ОП на Македонија до 16г. за јуниори и јуниорки во ТК ОХРИД, 30.7.22

Претстојниов викенд, 30-31 јули 2022 во ТК Охрид, Охрид се одржува Отворено првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години од календарот на Тениска федерација на Северна Македонија. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи!!! Победник на турнирит за јуниори е Александар Трифуновски, додека најдобра кај јуниорките е Јана Божиновска. Второпласирани се кај…

Детаљније

Тан и Ембла најдобри на ОП на Македонија до 11г. (зелено ниво) – момчиња и девојчиња – ТК МТП, Скопје – 2.и3.07.2022

Предстојниов викенд 02-03 јули 2022 година, во ТК МТП – Скопје, се одржува турнир до 11 години (зелено ниво), од календарот на Тениска Федерација на Северна Македонија. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи! Заради поголема промоција на детските вештини и детските достигнувања не се воздржувајте да ни проследувате впечатоци, резултати и фотографии од турнирот….

Детаљније

Надица и Селим најдобри на ОП на Македонија до 11г. (зелен тенис) во ТК ЈУГ за момчиња и девојчиња 21.-22. мај 2022

Претстојниов викенд, 21 и 22 мај 2022 во ТК ЈУГ Скопје се одржува зелен турнир за девојчиња и момчиња до 11 години од календарот на Тениска федерација на Северна Македонија. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи. Победници на ОП на Македонија до 11г. – зелен тенис се Надица Блажевска од Кавадарци и Селим Јилдиз…

Детаљније