Дружење и надметање на клупском турниру београдског ТК Газела

У ТК Газела у суботу 27. маја 2017. године је одржан клупски турнир, на којем су се током читавог дана деца надметала и лепо забављала на теренима овог београдског клуба у блоку 23 на Новом Београду, основаног пре 31 годину.

 

Прво су играли најмлађи такмичари, који се такмиче на црвеном нивоу у оквиру програма Tennis’10s, затим деца на наранџастом и зеленом нивоу, а затим такмичари који се такмиче на турнирима до 12 и 14 година.

Са децом су били њихови тренери: Давид Јудин, Немања Грковић, Ивана Обрадовић, Бане Глумац, Немања Вишњић, Александар Костић Коле и остали, а деца су у у паузама такмичења могла да се окрепе сокићима и сендвичима. На сликама и видео-снимку можете видети како је све изгледало, а и родитељи су се потрудили да овековече што више тренутака по дивном суботњем мајском дану.

Детаљније Дружење и надметање на клупском турниру београдског ТК Газела

 

Teniski klub Gazela Beograd, Klupski turnir
Деца која се такмиче на црвеном нивоу са својим тренерима из ТК Газела

 

Teniski klub Gazela Beograd, Klupski turnir, David Judin, Ivana Obradović
Такмичари до 14 година са тренерима Иваном Обрадовић и Давидом Јудином

 

При крају турнира попричали смо са Нином Станивук и Тијаном Сретеновић о утисцима са турнира, о начину тренирања у клубу, а Тијана нам је испричала и како је било на недавно завршеном међународном турниру до 12 година у Копру, у Словенији, где је у дублу са Дарјом Шувирденковом освојила 2. место, а у синглу је стигла до 3. кола.

 

 

 

Teniski klub Gazela Beograd, Klupski turnir

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *