Teniski klub Dril Beograd

Почетак летње сезоне 2018. у ТК Дрил

Београдски тениски клуб Дрил ушао је у летњу сезону са великим амбицијама, а резултати његових такмичара већ потврђују да ће и ова година бити одлична за ТК Дрил.

У четвртак 24. маја 2018. године смо посетили терене клуба недалеко од Београдског хиподрома и разговарали са тренерима и такмичарима овог клуба.

 

Детаљније Почетак летње сезоне 2018. у ТК Дрил

 

 

Тренери у ТК Дрил Слободан Ранковић и Вељко Барјактаровић рекли су нам да су задовољни резултатима деце из клуба, који постижу успехе и на домаћем и на међународном нивоу, на узрасту од 10 па до 16 година, а неки такмичари су почели да се такмиче на ITF турнирима. Они су рекли да су целу зиму посветили јаком тренажном процесу, да би деца била спремна за најважније турнире током пролећа и лета, што се и обистињује.

Слободан Ранковић је најавио камп ТК Дрил на Тари, од 4. до 12. јула, о чему опширније можете прочитати овде. У плану је да се деца добро припреме за наставак сезоне, и да се озбиљно ради на тениским тренинзима и на кондиционим припремама. Такође, клуб ће организовати и камп на Златибору и у Грчкој, о чему ћемо писати у наредном периоду.

 

Aleksa Stojčić, Teniski klub Dril Beograd
Алекса Стојчић на форхенду

 

Затим смо разговарали са такмичарима клуба Аном Савковић, Сањом Ђурђевић, првакињом Србије до 16 година Наталијом Сенић, Марком Јовановићем, са Браниславом из Аустралије, са Николом Лулићем и Алексом Стојчићем.

 

 

Деца из клуба су на тренингу у четвртак радила тестирање кондиционе припреме, па смо искористили прилику да кондиционог тренера ТК Дрил Немању Ђорђевића упитамо да ли је задовољан резултатима тестирања. Потврдио нам је да је задовољан, и да су такмичари клуба током читаве зиме напорно тренирали у фитнес-сали клуба, спремајући се за зимске турнире и одржавајући кондицију.

 

 

Nikola Lulić, Nemanja Đorđević, Teniski klub Dril Beograd
Никола Лулић током тестирања

 

Разговоре водио уредник сајта Ненад Букарица

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.