Почиње нова сезона „Београдског кампа“ Тениског савеза Београда

Тениски савез Београда и ове зиме, као и прошле, организоваће „Београдски камп 10“, „Београдски камп 12“ и први пут ове године „Београдски камп 14“ за најбоље пласиране мале тенисере са територије Београда старости до 10, до 12 и до 14 година. Тренажне кампове финансира ТСБ, а бесплатни су за родитеље; покренути су на предлог Стручног одбора ТСБ, а трајаће до јуна 2019. године.

Први камп ове зиме биће одржан у недељу 9. децембра од 16 до 17 часова у TK Classics, и на њему ће тренирати деца старости до 10 година (годиште 2009. и млађе).

 

Детаљније Почиње нова сезона „Београдског кампа“ Тениског савеза Београда

 

Ево који су критеријуми за такмичаре, тј. ко има право учешћа у програму:

  • да такмичар има пребивалиште на територији града Београда
  • да је члан неког од клубова чланова ТСБ
  • да је активан и рангиран такмичар категорије U10, R1, 2009 и млађи

Такмичари треба да потврде свој долазак на мејл prijaveiodjave@tenisbg.org.rs или на број 061/623-86-86 Марија Зарић.

 

Beogradski kamp 10, trenažni kamp Teniskog saveza Beograda, Teniski savez Beograda, TSB, TK Classics Beograd

 

Са децом раде тренери Тениског савеза Београда – тенисери узраста до 10 година тренираће са тренерима Дејаном Којићем (координатор за програм tennis 10’s у Тениском савезу Београда) и Миланом Саровским у TK Classics на Новом Београду.

Уочи почетка „Београдског кампа 10“ смо упитали координатора за програм tennis 10’s у Тениском савезу Београда Дејана Којића, како су кампови осмишљени ове зиме.

Он нам је рекао да ће кампови трајати по 2 сата сваке недеље, али ће први сусрет трајати један сат, јер ће нека деца учествовати и на Дворанском првенству Србије до 12 година. Господин Којић нам је рекао да ће „Београдски камп 12“ водити Марија Зарић и Григорије Брковић. На „Београдском кампу 10“ ће заједно тренирати дечаци и девојчице, тренери ће их комбиновати, а на крају ће за свако дете бити направљен профил, у којем ће бити сугерисано који су сегменти код тог играча које треба унапредити. Планирано је да тренери ангажовани за рад у „Београдском кампу“ укључе у кампове и тренере деце.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.