Септембарске новости из војвођанских клубова 19.9.2018.

Септембар је у тенису месец за „свођење рачуна“ кад је реч о летњој сезони, па је тако и у Војводини – одиграно је Првенство Војводине до 10 године у Шиду, а и у осталим узрастима војвођански мали тенисери се врло успешно такмиче!

 

Сваког месеца објављиваћемо „Новости из војвођанских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Војводине. Позивамо све клубове који су чланови Тениског савеза Војводине да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Војвођанском тениском савезу на сарадњи и подршци!

Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

 

Детаљније Септембарске новости из војвођанских клубова 19.9.2018.

 

Тениски клуб Ковачица похвалио се успехом свог члана Данијела Крстевског, који је освојио друго место у Словенији, на ЕТА U12 турниру 2. Junior Koper Open Under 12 – International Junior Tennis Championships Under 12:

 

 

Такмичари ТК Sol 022 остварили су велики успех на Првенству Војводине до 10 година, одржаном претходног викенда у том шидском клубу: Јелена Радивојшић, Филип Ђокић и Михајло Ковљен су се пласирали на Купу Србије:

 

 

Тенисерке панчевачког Динама и тенисери ТК Кикинда наступили су на Екипном првенству Србије до 14 година у Чачку:

 

Тренери новосадског ТК Winner били су у тиму који је водио камп Play Great на Златибору, који је одржан 16. пут:

 

 

Занимљив кондициони тренинг такмичара ТК Internacional из Новог Сада:

 

 

ТК Принц из Томиславаца код Бачке Тополе организује школу тениса за децу узраста до 10 година, која почиње од 20. септембра; опрему обезбеђује клуб; тренинзи се одржавају три пута недељно – месечна цена је 1.500 динара. Све информације и упис у школу тениса на број: 064-578-5784 Милош Петковић или путем мејла: milos6896@gmail.com

 

Teniski klub Princ Tomislavci, Novosti iz vojvođanskih klubova

 

 

ТК Галеб 1890 из Зрењанина је поносан на 2. место у дублу свог члана Зорана Лудошког на ЕTA U14 турниру у Будимпешти:

 

 

Један уобичајени тренинг у новосадском ТК Петар Мишић:

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.