USA turneja 2023 – TK Haron

Tk Haron je posle trogodišnje pauze izazvane koronom i sporim izdavanjem viza nakon korone obnovio svoju tradicionalnu USA turneju,ovoga puta 13 po redu. Kao i obično u pitanju su kraj novembra i decembar kao period putovanja. Veći deo putovanja proveli su u Majamiju a od ove godine je uključen i dan u NY.

Teniski klub Haron Beograd, Haron poster, Haron Tennis Team

Tokom boravka deca su uz neizostavne teniske i kondicione treninge igrali i turnire sa najboljim juniorima sveta (Florida je u tom periodu godine veliki sajam svetskog juniorskog tenisa). Orange Bowl, Deta International turnire i Casely International turnire.


Smestaj je radi konfora i sigurnosti dece uvek organizovan u hotelima Hilton porodice hotela. Tokom boravka organizovan je i obilazak najznačajnijih mesta kao što su Key Bescaine ,Florida International University, University of Miami, Ocean drive, Miami Beach i sl.Детаљније USA turneja 2023 – TK Haron


Огласи
Kroz ovu tradicionalnu turneju su svoje teniske veštine kalili i naši danas najuspešniji juniori i seniori. Juniorke tada, Olga Danilović, Natalija Stevanović, Luna Vujović, Francesca Curmi (Malta) danas top 200 WTA igracica, Jovana Grujić, Fatma Idrizović. A od juniora, Miomir Kecmanović, Luka Pavlović, Dražen Petrovič, Bojan Jankulovski.


Plan je da ova turneja ponovo postane tradicionalna i da omogući svake jeseni deci sa celog balkana ovo nezaboravno iskustvo bilo da tek ulaze u takmičarski tenis ,teže ka nastavku školovanja u USA uz neku od stipendija ili PRO tenisu .prijave za 14#USA turneju počinju 1.Septembra 2024.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *