Montenegro Cup 2018, U14 Tennis Europe, Никшић, Црна Гора, TК Никшић 5-13.5.18.

У ТК Никшић у Никшићу, у Црној Гори, од 5. до 13. маја 2018. године је одигран Montenegro Cup 2018, међународни тениски турнир 3. категорије за девојчице и дечаке до 14 година. Турнир је одржан у организацији и у оквиру Tennis Europe Junior Tour-a. Играно је на 5 терена са шљаком.

Учествовало је 12 тенисера из Србије, доста учесника је било из Црне Горе и из Кине. Из Србије су на турниру учествовали: Вељко Радоњић, Лазар Димитријевић, Харалампије Тоскић, Саша Марковић, Марко Николић, Зоран Лудошки, Вања Петров, Анђелија Николић, Теодора Милић, Сара Ристић и Лола Радивојевић.

Од родитеља Теодоре Милић смо добили информацију да им је господин Зоран Дубљевић и његова фирма TRAMONT омогућио бесплатан смештај током трајања турнира, и молбу да пренесемо њихову захвалност. Заиста леп пример геста који родитељима помаже да њихова деца учествују на међународним турнирима! ?

 

Детаљније Montenegro Cup 2018, U14 Tennis Europe, Никшић, Црна Гора, TК Никшић 5-13.5.18.

 

Победници прошлогодишњег турнира у Никшићу су Српкиња Невена Коларевић и Црногорац Данило Раичевић, а финалисти су били Српкиња Миа Марјановић и Црногорац Алекса Кривокапић.

Прошлогодишњи победници су Србин Стефан Поповић и Кинескиња На Донг. Прочитајте извештај са прошлогодишњег турнира.

У мају 2015. године тријумфовали су црногорски репрезентативци Ања Драшковић и Марио Алексић.

 

 

 

⌚ 14.5.18.  07.54 h

Црногорац Матија Самарџић и Хрватица Летиција Тароко су победници Montenegro Cup-а у Никшићу. Српкиња Лола Радивојевић освојила је у пару са Летицијом Тароко друго место у дублу. Честитамо!

Матија Самарџић је у финалу победио Кинеза Лиу Леа 6-1 6-3, а Летиција Тароко је савладала Црногорку Дивну Ратковић 6-3 3-6 7-5. Лола и Летиција су у дублу без борбе предале финални меч Рускињама Милани Коробченко и Полини Скопинцевој.

 

 

⌚ 9.5.18.  13.44 h

Српски репрезентативац Зоран Лудошки нажалост није успео да се пласира у полуфинале Montenegro Cup-а у Никшићу. 🙁

Зоран је изгубио у четвртфиналу од Кинеза Лиуа Леа 2-6 0-6. У полуфинале су се пласирала три кинеска тенисера: Кинг Лихао, Лиу Ле, Хе Зихенг, док боје Црне Горе брани Матија Самарџић, који је савладао Кинеза Јианга Јунхана 2-6 6-4 6-4.

 

 

 

⌚ 8.5.18.  17.33 h

У четвртфинале Montenegro Cup-а се од српских тенисера пласирао само Зоран Лудошки. Честитамо!

Нажалост, Лазар Димитријевић, Анђелија Николић, Сара Ристић и Лола Радивојевић нису у томе успели.

Српкиња Лола Радивојевић се са првакињом Хрватске Летицијом Тароко пласирала у полуфинале дубла, у којем ће играти против руско-бугарског пара Минаева / Златева.

Зоран Лудошки је у 2. колу победио Кинеза Гуа Тонгхана 6-2 6-4. Лазар Димитријевић је изгубио од Кинеза Јианга Јунхана 1-6 1-6, Анђелија Николић је изгубила од 6. носитељке, Рускиња Ксеније Минаеве 2-6 1-6. Сара Ристић је изгубила од првакиње Хрватске Летиције Тароко 0-6 0-6, а Лола Димитријевић од Францускиње Мели Монфис, рођене сестре Гаела Монфиса, 2-6 2-6.

 

 

⌚ 8.5.18.  07.55 h

У 2. коло Montenegro Cup-а су се пласирали следећи српски тенисери: Лазар Димитријевић, Зоран Лудошки, Анђелија Николић, Сара Ристић и Лола Радивојевић.

 

 

 

Teodora Milić, Anđelija Nikolić, Marko Nikolić, Montenegro Cup 2018 Nikšić Crna Gora, TK Nikšić, Tennis Europe Junior Tour
Анђелија Николић, Теодора Милић и Марко Николић у Никшићу

 

 

 

 

Дечаци

 

 

 

 

⌚ 7.5.18.  19.00 h

1. коло:

Montenegro Cup 2018 Nikšić Crna Gora, TK Nikšić, Tennis Europe Junior Tour

 

 

 

 

 

Девојчице

 

 

 

⌚ 7.5.18.  19.12 h

1. коло:

Montenegro Cup 2018 Nikšić Crna Gora, TK Nikšić, Tennis Europe Junior Tour

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.