Tempo Company Open 2019, U14 Tennis Europe, ТК Ђукић, Београд, Србија, 17-24.8.19.

У ТК Ђукић у Београду се од 17. до 24 августа 2019. године први пут одржава Tempo Company Open 2019, међународни тениски турнир 3. категорије за дечаке и девојчице до 14 година. Турнир се одржава у организацији и у оквиру Tennis Europe Junior Tour-a. Игра се на 5 терена са шљаком. Директор турнира је Петар Ђукић, а врховни судија је Милан Дмитровић.

На турниру учествује много српских тенисера, а први носиоци су Вук Рађеновић и Дуња Марић, а међу учесницима турнира су и тенисери из Црне Горе, Северне Македоније, Босне и Херцеговине, Русије, Украјине, Грчке, Немачке, Француске, Канаде, Кеније, Чешке Републике, Конга, САД, Аустралије и Аустрије! Желимо много успеха свим српским такмичарима и тенисерима из земаља бивше Југославије!

 

Домаћини су се потрудили да тенисерима и родитељима боравак у Београду учине незаборавним: на располагању им је много забавних и спортских садржаја – фудбал, стони тенис, роштиљ, трамболина… У ТК Ђукић присутни могу видети заставице свих учесника турнира и друге ефектне декоративне детаље, укључујући прелепе плакете за најбоље учеснике турнира, а на лепо уређеном штанду могу наручити сендвиче, пицу, крофне… по приступачним ценама. Вечерас у 20 часова биће организована журка за учеснике турнира!

 

Детаљније Tempo Company Open 2019, U14 Tennis Europe, ТК Ђукић, Београд, Србија, 17-24.8.19.

 

Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron

Биди Баду спортску одећу можете купити у нашем веб-шопу!

Одећу можете испробати у Haron Show Room-у!

 

 

24.8.19.  17.32 h

Српски тенисери Дуња Марић и Вук Рађеновић су победници турнира Tempo Company Open 2019, а Ања Станковић је освојила друго место. Честитамо!

У финалном дуелу Дуња је после преокрета победила Ању 3-6 6-0 6-0, док је Вук Рађеновић у квалитетном финалном мечу победио Хрвата Ерика Николића 7-6(5) 4-6 6-1.

Организатори су се потрудили да финални мечеви буду уживо преношени преко интернета, а новинар РТС Стефан Бендић најављивао је учеснике финала, и интервјуисао их по завршетку мечева. Такође, финалисти су добили лепе поклоне, као и ваучер школе језика St. Nicolas School.

 

 

23.8.19.  18.20 h

У финалу турнира Tempo Company Open 2019 играће српски тенисери Вук РађеновићДуња Марић и Ања Станковић, док су Марко Николић и Милица Поповски завршили такмичење у полуфиналу. Браво за све!

Победници у дублу су српски тенисер Вук Рађеновић са Чехом Борисом Дуровићем, српски пар Јелена Гојковић и Клара Ваја, док су финалисти били Милан Цветковић и Саша Марковић, тј. Ања Станковић и Леонтина Стојановић. Честитамо!

Вук Рађеновић је у полуфиналу сингла победио Марка Николића 7-5 6-4, док је Дуња Марић после преокрета победила Рускињу Наиру Геворкиан (1. носитељку) 4-6 6-4 6-3. Ања Станковић је победила Милицу Поповски 4-6 7-5 6-2.

Вук ће сутра у финалу играти против Хрвата Ерика Николића, који је победио Црногорца Симона Кнежевића 6-3 6-1.

Вук Рађеновић и Борис Дуровић (родитељи су му пореклом из Босне) су у финалу дубла победили Милана Цветковића и Сашу Марковића 6-2 6-2, док су Клара Ваја и Јелена Гојковић у финалу после преокрета савладале Ању Станковић и Леонтину Стојановић 4-6 6-4 10-5.

Првопласирани у дублу су добили поклон пакете компаније Nike, матични млеч Omnia Natura и слатки пакет Kendy! ??

 

 

У дану када су играни четвртфинални мечеви, у четвртак 22. августа 2019. године, разговарали смо са неколико учесница турнира о њиховим утисцима о турниру и о свом наступу на њему: са Рускињама Наиром Геворкиан и Арином Арифулином и са српским тенисеркама Дуњом Марић, Милицом Поповски, Кларом Вајом и Јеленом Гојковић.

Директор турнира и директор ТК Ђукић и тениски тренер Петар Ђукић нам је рекао да је на 1. издању турнира Tempo Company Open 2019 наступило око 120 деце из европских земаља и из Аустралије, САД, Канаде… Ове недеље игра се још 16 Tennis Europe турнира, а турнир у ТК Ђукић је био једини на којем је одиграно два кола квалификација! Петар Ђукић је задовољан наступом такмичара ТК Ђукић на турниру, од којих се неколико пласирало у полуфинале дубла.

Петар Ђукић је рекао да су у клубу желели да учесницима турнира омогуће још неке садржаје осим тениса, као што је стони тенис, фудбал, баскет. Организована је и журка за играче, на којима су мали тенисери могли да се забаве, и где су могли да се друже са Стефаном Бојићем, најпознатијим светским фристајл тенисером.

Главни спонзор турнира је Tempo Company, а Петар Ђукић се захвалио Тениској академији Типсаревић, која је омогућила да се током турнира користе њихови терени у СЦ „11. април“.
Захваљујемо сниматељу Зорану Станићу на помоћи у реализацији снимања.

 

 

22.8.19.  21.15 h

У полуфинале сингла на турниру Tempo Company Open 2019 су се пласирали српски тенисери Вук Рађеновић, Марко Николић, Дуња Марић, Милица Поповски и Ања Станковић. Честитамо!

У полуфинале су ушли и Симон Кнежевић из Црне Горе и Хрват Ерик Николић, као и Рускиња Наира Геворкиан, девојчице која је до недавно тренирала у Србији, а сада тренира у Бугарској.

У финале дубла су се пласирали српски тенисери Вук Рађеновић са Чехом Борисом Дуровићем, Милан Цветковић и Саша Марковић, Ања Станковић и Леонтина Стојановић и  Јелена Гојковић и Клара Ваја. Честитамо!

Вук и Борис Дуровић су у полуфиналу дубла победили Лазара Димитријевића и Марка Николића, 2-6 6-0 10-5, а Милан и Саша су победили црногорски пар Симон Кнежевић / Милан Ристов. 4-6 6-3 10-7. Ања и Леонтина су савладале Лару Стојановски и Рускињу Арину Арифулину 6-3 7-5, а Клара и Јелена су победиле Дуњу Марић и Анђелију Марковић 7-6(3) 7-6(1).

Александар Даскаловић, Лазар Димитријевић, Јелена Гојковић и Теодора Милић су изгубили у четвртфиналу – Александар је после велике троипочасовне борбе изгубио од Марка Николића 6-4 6-7(4) 4-6 (Александар је у 2. сету пропустио једну меч-лопту), а Лазар је изгубио од Хрвата Ерика Николића 2-6 4-6. Јелена Гојковић је изгубила  1-6 1-6од 1. носитељке, Рускиње Наире Геворкиан. Ања Станковић је у неизвесном мечу победила Теодору Милић 4-6 6-3 6-4.

Вук Рађеновић је победио Чеха Бориса Дуровића 7-5 6-2 (у 1. сету је Дуровић водио 5-1), Дуња Марић је победила Тару Михаљевић, 6-0 6-1, док је Милица Поповски савладала Рускињу Арину Арифулину 6-1 6-4. Симон Кнежевић је победио Марка Стојанова 6-3 7-6(3).

 

 

Погледајте делове четвртфиналних мечева:

0:12 Марко Николић – Александар Даскаловић

5:13 Милица Поповски – Арина Арифулина

6:29 Вук Рађеновић – Борис Дуровић

 

 

 

21.8.19.  17.44 h

У четвртфинале ETA турнира Tempo Company Open 2019 су се пласирали српски тенисери Вук Рађеновић, Марко Николић, Александар Даскаловић, Лазар Димитријевић, Марко Стојанов, Јелена Гојковић, Дуња Марић, Тара Михаљевић, Милица Поповски, Теодора Милић и Ања Станковић, као и Симон Кнежевић из Црне Горе. Честитамо!

 

 

21.8.19.  07.53 h

Погледајте делове мечева 1. кола турнирa Tempo Company Open 2019:

0:12 Јелена Гојковић – Анђелија Николић

4:13 Андрија Чопић – Христиан Бидјев

5:26 Ања Станковић – Невена Јаношевић

7:44 Анастасија Арсић – Јулија Стевић

 

TК Ђукић je позвао све мале тенисере да у уторак поподне дођу у клуб на Бежанијској коси да се друже и вежбају са Стефаном Бојићем, најпознатијим светским фристајлером.

 

 

У понедељак увече је у клубу организована журка за играче, ево и слика са журке:

 

 

 

Дечаци

 

 

19.8.19.  18.58 h

1. коло:

Tempo Company Open 2019 U14, Teniski klub Đukić Beograd, Tennis Europe Junior Tour

 

 

Tempo Company Open 2019 U14, Teniski klub Đukić Beograd, Tennis Europe Junior Tour

 

Девојчице

 

 

19.8.19.  18.58 h

1. коло:

Tempo Company Open 2019 U14, Teniski klub Đukić Beograd, Tennis Europe Junior Tour

 

 

3 мишљења на „Tempo Company Open 2019, U14 Tennis Europe, ТК Ђукић, Београд, Србија, 17-24.8.19.“

 1. Dragi pratioci sajta “Mali igraci”,

  Želim ovim putem da od srca čestitam klubu TK”Djukic” na odlično organizovanom turniru TE U14 “Tempo Company Open”. Sve je bilo na najvišem nivou( mogu se sloziti da nisu svi tereni istog kvaliteta) od prijave, players party-a do finalnog meča, prisustva televizije, najave finalista,live streaming prenosa,poklona igračima…Kao roditelj koji je prošao dosta turnira iz TE kategorije mogu sa sigurnošću da tvrdim da se ovaj turnir može meriti sa turnirima 1. kategorije.Neke stvari ne treba komentarisati kao sto su cene i sl jer svi znamo da je van naše zemlje to i po 2-3 puta skuplje. Hvala Peci i timu koji stoji iza njega u organizaciji turnira i želim im da nastave da i dalje rade na ovako visokom nivou. Mnogi roditelji i takmičari su komentarisali da su postavili takav standard ostalima koji niko lako dostići.

  Srdačan pozdrav od mame malih tenisera

 2. Odlicno organizovan turnir ali velike zamerke sto se tice terena br. 3 tk Djukic, koji je u jako losem stanju kao i teren br. 2 na tkTipsarevic koji je jos gori. Za turnir ovog ranga prilicno los utisak. A cene pljeskavica 300,sendvic 200, a sejk 400 din pa ne bas i pristupacne ?

  1. Slazem se sa Vama sto se tice organizacije i propratnih programa?ali mislim da cene treba komentarisati jer mi ne zivimo tamo gde je 2-3puta skuplje na zalost nemamo taj standard ? ipak je ovo teniski klub a ne fancy restoran.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

3 мишљења на „Tempo Company Open 2019, U14 Tennis Europe, ТК Ђукић, Београд, Србија, 17-24.8.19.“

 1. Dragi pratioci sajta “Mali igraci”,

  Želim ovim putem da od srca čestitam klubu TK”Djukic” na odlično organizovanom turniru TE U14 “Tempo Company Open”. Sve je bilo na najvišem nivou( mogu se sloziti da nisu svi tereni istog kvaliteta) od prijave, players party-a do finalnog meča, prisustva televizije, najave finalista,live streaming prenosa,poklona igračima…Kao roditelj koji je prošao dosta turnira iz TE kategorije mogu sa sigurnošću da tvrdim da se ovaj turnir može meriti sa turnirima 1. kategorije.Neke stvari ne treba komentarisati kao sto su cene i sl jer svi znamo da je van naše zemlje to i po 2-3 puta skuplje. Hvala Peci i timu koji stoji iza njega u organizaciji turnira i želim im da nastave da i dalje rade na ovako visokom nivou. Mnogi roditelji i takmičari su komentarisali da su postavili takav standard ostalima koji niko lako dostići.

  Srdačan pozdrav od mame malih tenisera

 2. Odlicno organizovan turnir ali velike zamerke sto se tice terena br. 3 tk Djukic, koji je u jako losem stanju kao i teren br. 2 na tkTipsarevic koji je jos gori. Za turnir ovog ranga prilicno los utisak. A cene pljeskavica 300,sendvic 200, a sejk 400 din pa ne bas i pristupacne ?

  1. Slazem se sa Vama sto se tice organizacije i propratnih programa?ali mislim da cene treba komentarisati jer mi ne zivimo tamo gde je 2-3puta skuplje na zalost nemamo taj standard ? ipak je ovo teniski klub a ne fancy restoran.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.