CHERRY CUP SKOPJE 2022 – један сасвим другачији дечији турнир – proudly supported by Lazar Zakovski

Ове године у Скопљу, четврти пут по реду ће се организовати CHERRY CUP SKOPJE 2022. Турнир ће се играти у два термина. Први који најављујемо сада је догађај у периоду од 25. -29. маја 2022 када ће се одиграти 5 дечјих турнира и то U8 црвени ниво, U10 наранџасти ниво, U10 зелени ниво, U11 и U12.

Cherry Sport logotip, međunarodni dečji turnir u Skoplju Cherry Cup Severna Makedonija

Турнир је у организацији CHERRY SPORTA удружења чији рад на пољу квалитетне и професионалне организације дечијег спорта и тениса вам је добро познат годинама. Директор турнира је Вилма Марковска.

Tennis 10s турнири црвеног, нараџастог и зеленог нивоа организују се под мотом НИКАД НИЈЕ РАНО ЗА ПРВИ ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ТУРНИР.

Поред такмичарског дела увек су на програму и радионице како за децу, тако и за родитеље и тренере. Радионице су забавне, креативне, инфорнмативне и спортске. Ове године организатори планирају велики број радионица и они који се буду одлучили за пут у Скопље поред тога што ће показати своје тениско знање на терену имати прилику да квалитетно испуне време између мечева и научити нешто ново.

Атмосфера на турниру је фантастична и прилагођена деци и ово је један од турнира који је пре свега и једино KIDS FRIENDLY.

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је 0001-4-scaled.jpg
Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је 0002-scaled.jpg

На CHERRY CUP SKOPJE 2022 игра се и дубл турнир, ове године U10 ( зеленим лоптама) и U12.

Нико ни на једном турниру не испада након првог круга такмичења. Пролазе у другу фазу турнира сви, у А и Б турнир. Гарантовани број мечева по турниру минимум 3 или 4 зависно од броја пријављених такмичара.

Cherry Cup Skopje 2021, međunarodni dečji turnir u Skoplju Cherry Cup Severna Makedonija, Cherry Sport

Сваки учесник добија стартни пакет и акредитацију. Најбољи добијају спортске трофеје и награде. Награде на CHERRY CUP-у су увек необичне, тако ће бити и сада. Набрајамо неке од награда које су организатори обезбедили за такмичаре.

  • пола сата лета изнад Скопља PPS авионом – Pipistrel Flying Club – PFC
  • ваучер са WILD CART & FREE ENTRY за CHAMPIONS BOWL SERBIA & ТРОФЕЈ ГРАДА БЕОГРАДА – ТК Харон
  • викенд на Охриду у хотелу Метропол – АД Фершпед
  • Халки ваучер за дечију штедњу – Халк Банка
  • Викенд рентинг СУП-а – Sportactive Mk
  • Чоколадни пакети – Европа АД
  • ….

CHERRY CUP SKOPJE 2022 је турнир који спаја људе. Спаја и турнире и тениске раднике. Тим CHERRY SPORTA је убеђен да једино и само заједно можемо и боље и квалитетније. Једна од наград којиу ће добити финалисти сваког турнира је и WILD CART & FREE ENTRY за CHAMPIONS BOWL SERBIA & 15 ТЕНИСКЕ НАДЕ – ТРОФЕЈ БЕОГРАДА. Зато вас позивамо да се одмах региструјете за CHERRY CUP SKOPJE 2022 и за CHANPIONS BOWL & 15 ТЕНИСКЕ НАДЕ – ТРОФЕЈ ГРАДА БЕОГРАДА.

Регистрацију за CHERRY CUP SKOPJE 2022 можете направити овде.

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је 1-scaled.jpg

Турнир ће се играти у предивном окружењу спортског центра у оквиру Хотела Александар Палас. Хотел Александар Палас је и официјални хотел турнира и можете уколико вам се та опција допада да се и сместите у том хотелу за време турнира. Уживаћете сигурно.

Локацију мођете преузети овде.

DUNLOP официјална лопта турнира – CHERRY CUP SKOPJE 2022

CHERRY CUP SKOPJE 2022 има и хуманитарни карактер. Сваки такмичар на пријаву доноси и једну своју биљку и једну своју књигу. Продајом биљака и књига сакупљамо сретства за оне којима та сретства пуно значе.

Како је било на претходним CHERRY CUP SKOPJE можете погледати овде.

CHERRY тим вас позива у Скопље, не пропустите јединствену прилику да се деца осећају као на Великом турниру.

Детаљније CHERRY CUP SKOPJE 2022 – један сасвим другачији дечији турнир – proudly supported by Lazar Zakovski

Огласи


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.