Mia Ristić, Ognjen Milić, Iva Janković, Hana Ilić, Viktor Višnić, Dušica Popovski, Mihailo Topić, Nenad Bukarica, Darko Gagić, Tipsarević mali igrač 2020, Dodela nagrada Tipsarević mali igrač, Izbor za najboljeg malog tenisera Srbije u 2020, Teniska akademija Tipsarević Beograd

Доделили смо награде „Типсаревић мали играч 2020“ [фото] [видео]

У Тениској академији Типсаревић у Београду су у петак 5. фебруара 2021. године додељене награде најбољим малим тенисерима у Србији, изабраним у оквиру наградног избора „Типсаревић мали играч 2020“, који смо организовали у сарадњи са Тениском академијом Типсаревић.

Иза нас је веома тешка година, па честитамо малим тенисерима што су наставили да тренирају и да се такмиче, да постижу добре резултате, а њиховим родитељима на енергији и пожртвовању коју су уложили у развој своје деце у прошлој години.

Најбољи тенисери Србије у 2020. години у конкуренцији до 10, 12 и 14 година изабрани су пре месец дана на следећи начин: 70 % су чинили гласови тренерског жирија којег су чинили 10 националних тениских тренера: Драган Шерер, Бранислава Јанковић, Владимир Крстић, Вељко Барјактаровић, Дејан Вукојичић, Иван Гажо, Слободан Ранковић, Дејан Маринковић, Марко Ђоковић и Владимир Јовановић. 30 % су чинили гласови посетилаца сајта путем анкете на сајту. За 6 сати смо примили укупно 2.441 ваш глас, оборен је и рекорд по броју посетилаца сајта током једног дана (преко 35.000)!


Детаљније Доделили смо награде „Типсаревић мали играч 2020“ [фото] [видео]
Mia Ristić, Ognjen Milić, Iva Janković, Hana Ilić, Viktor Višnić, Dušica Popovski, Mihailo Topić, Tipsarević mali igrač 2020, Dodela nagrada Tipsarević mali igrač, Izbor za najboljeg malog tenisera Srbije u 2020, Teniska akademija Tipsarević Beograd
Добитници признања „Типсаревић мали играч 2020“

Ево који играчи су били номиновани у конкуренцији до 10 година (азбучним редоследом презимена): Вишнић Виктор, Влаисављевић Матеја, Ђукић Марија, Илић Ена, Илић Хана, Мојсејев Стефан, Ноковић Никола, Перић Игор, Пржуљ Тијана, Продановић Нађа, Ракић Миа, Стојиљковић Павле, Терзић Сташа и Травица Петар.

До 12 година: Влајић Теодора, Вујовић Луна, Ђокић Александра, Ивановић Гала, Јанковић Маша, Луковић Лазар, Марковић Андреј, Мирковић Алекса, Николић Вања, Поповски Душица, Рађеновић Урош, Топић Михаило, Шавија Марко.

До 14 година: Вукомановић Тодор, Даскаловић Александар, Јанковић Ива, Јовић Никола, Костовић Теодора, Крстевски Данијел, Крушчић Вук, Лулић Никола, Марковић Анђелија, Милић Огњен, Михаљевић Тара, Поповски Милица, Ристић Миа и Савковић Ана.


До 10 година „Типсаревић мали играч 2020“ је Виктор Вишнић, друго место је освојио Павле Стојиљковић, а трећа је Хана Илић.

Прво место у конкуренцији до 12 година је освојила Душица Поповски, други је Алекса Мирковић, а треће место је освојио Михаило Топић.

До 14 година највише гласова је освојио Огњен Милић, друга је Миа Ристић, а трећепласирана је Ива Јанковић.

Честитамо првопласиранима и захваљујемо свим посетиоцима сајта и тениским тренерима који су изабрали најбоље тенисере Србије!


Погледајте како је изгледала додела награда, којој је присуствовало седморо награђених (Павле и Алекса су били одсутни из објективних разлога, и награде ће им бити додељене накнадно). По завршетку церемоније доделе награда уредник сајта Ненад Букарица је разговарао са Душицом, Огњеном, Мијом, Ивом, Ханом, Михаилом и Виктором о томе шта је оно најлепше чега се сећају из тениске 2020. године, како су поднели период када је био карантин, и шта мисле, ко ће освојити Аустралијен Опен.


Захваљујемо Тениској академији Типсаревић што је и у претходној, на сваки начин тешкој години, остала уз мале тенисере и што им је и на овај начин помогла да се и по лепим стварима сећају 2020. године.

Захваљујемо сервису мобилних телефона Доктор Мобил, Тениском клубу ДрилТениском клубу Премиум и домаћинству Влаисављевић из Шида, што су уз главног спонзора обезбедили лепе награде за троје првопласираних у све три старосне групе. Прва награда у све три категорије је ваучер Тениске академије Типсаревић у вредности од 4.000 динара за куповину спортске опреме.


Захваљујемо Ненаду Топићу, Михаиловом тати, на великој помоћи приликом фотографисања доделе награда!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *