EKT Challenge Tour London, ETK izazov London, Evolution Tennis

EКТ изазов Лондон

ТЕНИСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ припремио је за све своје мале играче да од куће наставе да усавршавају своје тениске вештине. Прошле недеље одговорили сте на изазов Далас, а ове је на реду Лондон!

Teniski savez Srbije logotip, TSS logotip

Evolution Kids Tennis програм је званични програм Тениског савеза Србије за децу узраста до 10 година. У оквиру програма прикључено је преко 80 клубова чланица Тениског Савеза Србије. Обучено је преко 200 тренера који раде у клубовима чланицама. Такође, Тениски савез Србије је помогао и клубовима, донирајући им потребну опрему за спровођење програма.

Настављамо едукацију кроз осмишљен програм EVOLUTION CHALLENGE TOUR.


ОСТАНИ КУЋИ, ТАКМИЧИ СЕ И ВЕЖБАЈ!

Детаљније EКТ изазов Лондон

CHALLENGE TOUR је јединствен скуп онлајн изазова дизајнираних да помогне сваком младом играчу да изгради своје тениске вештине од куће. Свака недеља почиње квалификацијама – онлајн квизом да бисте били сигурни да сте спремни!

Вештине првог круга дизајниране су да се вежбају током целе недеље, тако да можете наставити са побољшањем својих резултата, до среде сваке недеље суочићете се са полуфиналним изазовима, а затим у финалу у суботу, када ћете се суочити са својим најтежим противником. Све изазове креирају тренери EVOLUTION породице са свих страна света!


ПАСОШ

Кликом на дугме „скини“ свој пасош у коме ћеш да бележиш резултате.


КВАЛИФИКАЦИЈЕ

Свака недеља почиње са квалификацијама и треба да одговориш на питања квиза.

EKT Challenge Tour London, ETK izazov London, Evolution Tennis

Буди на зиду славних!

Радован Петровић (ТК ТАЖ) и Неда Милојичић (ТК Колонија) су први из Србије који су савладали изазов за првих 200 поена, и нашли се на зиду славних!

Поштујте, тренирајте, истражите и такмичите се. Ове награде додељују се за изузетан рад, труд, креативност и рад на врло тешким задацима!


Ево шта следи у наредним данима током ове недеље, а пред сваку фазу ћемо вас обавестити о линковима на којима треба да наставите Изазов:


1. КОЛО

Сада си спреман за такмичење. Припремили смо за тебе један моторички и два тениска изазова. Забележи свој резултат, вежбај да га поправиш и објави на ФБ страници и инстаграму.

⌛ 6.7.2020. 10.28 h

Објављени су изазови 1. кола, кликни и одговори:


ПОЛУФИНАЛЕ

Дан полуфинала подразумева три нове вештине, које треба да усавршите. Овога пута треба да будете креативни и покажете свој таленат. Не заборавите да у вашем тениском пасошу обележите савладане вештине и поделите на фејсбуку и инстаграму.

⌛ 8.7.2020. 20.10 h

Објављени су полуфинални изазови, кликни и одговори:


ФИНАЛЕ

Честитамо, дошли сте до финала. То значи да испред себе имате најтежи задатак. Савладај још две вештине и подигни пехар.


СИСТЕМ НАГРАЂИВАЊА

ЧЕЛЕНЏ ТУР је јединствен скуп вештина и онлајн изазова дизајниран да помогне сваком младом играчу да изгради своје тениске вештине од куће. Свака недеља почиње квалификацијама – Онлајн квизом да бисте били сигурни да сте спремни! Вештине првог круга дизајниране су да се вежбају током целе недеље, тако да можете наставити са побољшањем својих резултата. Од среде сваке недеље суочићете се са полуфиналним изазовима, а затим и финалу у суботу, када ћете се суочити са својим најтежим противником, једним од наших тренера из целога света!

Како изгледа недеља на ЧЕЛЕНЧ ТУРУ?

Тур је низ задатака предвиђених за рад код куђе и преставља такмичење као турнир. Прва активност почиње у недељу, када објављујемо квиз да проверите своје тениско знање. У понедељак крећемо с првим колом које се састоји од три задатка која требате да савладате. У среду објављујемо још два полуфинална задатка, а у суботу коначни задатак као највећи изазов ПОБЕДИ ТРЕНЕРА.

Како попунити ПАСОШ за турнир

Када одштампате свој ПАСОШ, видећете пуно празних коцкица. Прва коцка је за ваш резултат у квизу. Можете дозволити да вам мама и тата помогну у томе!


Neda Milojičić, ECT izazov, Evolution Challenge Tour, Evolution Kids Tennis

Попуњен пасош Неде Милојичић


Прво коло има три задатка са по три коцке! Ово је осмишљено тако да можете побољшати резултат током недеље! У сваку од прва три поља напишите свој први резултат. Наставите са вежбањем и ако побољшате овај резултат можете забележити своје побољшање! Усавршавањем и побољшањем резултата у свакој вештини можете освојити максимално 10 бодова за сваки од ових задатака! То је 30 бодова у првом колу!

За полуфинале је исто. Како имате мање дана за побољшање резултата, за сваку од вештина добијате максимално 20 бодова како побољшабете свој почетни резултат! У полуфиналу мошете максимално освојити  још 40 бодова! Финали дан је је мало тежи јер је то последњи дан такмичења! Ако можете победити тренера, тако што осовјите већи број поена од њега, добијате још 30 бодова, а ако не, то је у реду, још увек добијате 10 бодова.

На крају турнира саберите коначан резултат. Саберите поене из квиза (1 бод за сваки тачан одговор), ваше поене из првог круга и полуфинала, и ваше поене из финала! Нека родитељ потпише! Направите фотографију и пошаљите је на адресу vukojicicdejan@yahoo.com! Честитамо на комплетираној недељи на туру.


Буди на зиду славних!

Када примимо ваш пасош са турнира, додаће вам резултат током свих недеља на којима сте били на турнеји. Ваше име ће бити додато светској листи достигнуђа када достигнете 200, 500, 750 или 1.000 бодова. Постоји и посебна награда за ваш труд која се заснива на понашањима која користимо у оквиру програма. Поштујте, тренирајте, истражите и такмичите се. Ове награде додељују се за изузетан рад, труд, креативност и рад на врло тешким задацима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *