Учествуј у ECT изазову!

ТЕНИСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ припремио је за све своје мале играче да од куће наставе да усавршавају своје тениске вештине.

Teniski savez Srbije logotip, TSS logotip

Evolution Kids Tennis програм је званични програм Тениског савеза Србије за децу узраста до 10 година. У оквиру програма прикључено је преко 80 клубова чланица Тениског Савеза Србије. Обучено је преко 200 тренера који раде у клубовима чланицама. Такође, Тениски савез Србије је помогао и клубовима, донирајући им потребну опрему за спровођење програма.

Настављамо едукацију кроз осмишљен програм EVOLUTION CHALLENGE TOUR.


ОСТАНИ КУЋИ, ТАКМИЧИ СЕ И ВЕЖБАЈ!

Детаљније Учествуј у ECT изазову!

CHALLENGE TOUR је јединствен скуп онлајн изазова дизајнираних да помогне сваком младом играчу да изгради своје тениске вештине од куће. Свака недеља почиње квалификацијама – онлајн квизом да бисте били сигурни да сте спремни!

Вештине првог круга дизајниране су да се вежбају током целе недеље, тако да можете наставити са побољшањем својих резултата, до среде сваке недеље суочићете се са полуфиналним изазовима, а затим у финалу у суботу, када ћете се суочити са својим најтежим противником. Све изазове креирају тренери EVOLUTION породице са свих страна света!


ПАСОШ

Кликом на дугме „скини“ свој пасош у коме ћеш да бележиш резултате.


КВАЛИФИКАЦИЈЕ

Свака недеља почиње са квалификацијама и треба да одговориш на питања квиза. Кликни на дугме и идеш право на квиз.

ECT izazov, Evolution Challenge Tour, Evolution Kids Tennis

Ево шта следи у наредним данима током ове недеље, а пред сваку фазу ћемо вас обавестити о линковима на којима треба да наставите Изазов:


1. КОЛО

Сада си спреман за такмичење. Припремили смо за тебе један моторички и два тениска изазова. Забележи свој резултат, вежбај да га поправиш и објави на ФБ страници и инстаграму.

⌛ 6.4.2020. 16.57 h

Објављени су изазови 1. кола, кликни и погледај:


Погледајте одговор Теодора Ђорђевића на изазов 1. кола Маракеша:

Теодор Ђорђевић

ПОЛУФИНАЛЕ

Дан полуфинала подразумева три нове вештине, које треба да усавршите. Овога пута треба да будете креативни и покажете свој таленат. Не заборавите да у вашем тениском пасошу обележите савладане вештине и поделите на фејсбуку и инстаграму.

Објављени су полуфинални изазови:

⌛ 8.4.2020. 15.38 h


ФИНАЛЕ

Честитамо, дошли сте до финала. То значи да испред себе имате најтежи задатак. Савладај још две вештине и подигни пехар.


Објављени су финални изазови:

⌛ 11.4.2020. 16.08 h


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.