Tenis u 4 zida, Tenis u četiri zida, ideje za teniske vežbe u stanu i u kući

ТенисУ4Зида: идеје за вежбање (5. епизода)

5. епизода

Овог викенда смо сви затворени у својим становима и кућима. Погледајте како су у скученим кућним условима тренирали мали тенисери претходних дана – можда ће вам се нека вежба свидети, и помоћи вам да се рекреирате у 4 зида до понедељка.

У 5. епизоди серијала „ТенисУ4Зида“ за вас вежбају Јанко Младеновић, Тара Вуков, Ева Грбовић, Ива Костић, Стела и Роко Џимовић, Душица Поповски и Гаја Ђуричковић.

Детаљније ТенисУ4Зида: идеје за вежбање (5. епизода)

Позивамо све тениске и кондиционе тренере који то желе, да нам своје снимке пошаљу на број +381638255296 путем вајбера или WhatsApp-a, као и родитеље и децу. Пошаљите и снимке који описују како вежбате, са рекетом или без њега, али и забавне снимке, који ће нам свима помоћи да се мало разонодимо у овом тешком периоду за читаву планету! И наредних дана објављиваћемо снимке које нам пошаљете.

ВЕЖБА 1

Ева Грбовић и Ива Костић

ВЕЖБА 2

Душица Поповски

ВЕЖБА 3

Један од начина за побољшање способности и за развој нових вештина код детета. Тара Вуков има 4 године и вежба сваког дана, јер тенис је забаван спорт

ВЕЖБА 4

Јанко Младеновић

ВЕЖБА 5

Теодора Вукојевић, живи у Швајцарској, где је број 1 на ранг-листи до 12 година; Теодори родитељи су из Србије, са Бежанијске косе

ВЕЖБА 6

Вежбе демонстрирају Стела Џимовић, Гаја Ђуричковић и Роко Џимовић

Погледајте и остале епизоде серијала „ТенисУ4Зида“:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *