Елита купом у Инђији завршена летња сезона у ТК Елита 2018 (наранџасти ниво)

Отворено првенство Инђије за дечаке и девојчице до 8 година, турнир црвеног нивоа из програма Tennis 10s, одржан је у недељу 17. oктобра 2021. године у Тениској клубу Елита 2018, у оквиру календара Тениског савеза Војводине. Овим турниром је успешно завршена летња сезона у амбициозном клубу из Инђије, а домаћини су угостили 35 другара из Београда, Новог Сада, Ниша, Старе Пазове, Бечеја, Шида, Панчева, Јагодине и Требиња (Република Српска).

Победнички тим код дечака је Тим 1, којег су чинили Филип Баричак (ТК Елита 2018 Инђија), Душан Херор (ТК Елита 2018 Инђија), Ђура Котур (ТК Елита 2018 Инђија), Марко Кукић (ТК Елита 2018 Инђија) и Сладић Бранислав (ТК Тиса Бечеј). Победнички тим код девојчица је Тим 1, а у саставу овог тима биле су Мила Јуришић (ТК Агримес Београд), Николина Пешић (ТК Партизан Београд), Маја Кукић (ТК Елита 2018 Инђија) и Наталија Сулавер (ТК Дрил Београд).

Најуспешнији појединци су били код дечака домаћи играчи Марко Кукић и Ђура Котур, као и Стефан Кривокућа из ТК Classics (Београд), а код девојчица најуспешније су биле Мила Јуришић (ТК Агримес Београд), Софија Иванова (ТК Лоптица Београд) и Наталија Сулавер (ТК Дрил Београд).


Детаљније Елита купом у Инђији завршена летња сезона у ТК Елита 2018 (наранџасти ниво)


Резултати:

Elita kup do 10 godina, Otvoreno prvenstvo Inđije za dečake i devojčice do 10 godina narandžasti nivo, Teniski klub Elita 2018 Inđija, Teniski savez Vojvodine

Мечеви се играју на један сет до 4 освојена гема. Победнички тим је онај тим чији су играчи освојили највише поена. Сваком тиму се сабирају освојени гемови које је освојио сваки играч из тима и добије се укупни збир поена које је један тим освојио. Један гем вреди један поен. Тим који је освојио највише поена је победник такмичења.


СИСТЕМ НАГРАЂИВАЊА ИГРАЧА

Играчи се награђују за своја достигнућа на такмичењима као и за њихов развој. Развојни пут играча посматраће се кроз табелу достигнућа и резултат ће бити забележен на заједничкој листи.

СИСТЕМ БОДОВАЊА НАРАНЏАСТИ НИВО

Играчи за учествовање добијају 50 поена и за сваки освојени гем добијају 3 поена за листу достигнућа.

ЛИСТА ДОСТИГНУЋА ИГРАЧА

Играчи скупљајући поене са такмичења прате свој развој на листи достигнућа.

Листа достигнућа има следеће нивое развоја играча:

КЛУБ 100 за освојених 100 поена и више КЛУБ 250 за освојених 250 поена и више КЛУБ 500 за освојених 500 поена више КЛУБ 750 за осовојених 750 поена и више КЛУБ 1000 за освојених 1000 поена и више.

За достизање сваког нивоа играч ће бити награђиван од стране Тениског савеза Србије за свој успех.

Када играч прелази са црвеног на нараџасти ниво и са наранџастог на зелени ниво, не преноси бодове са нижег нивоа већ почиње такмичење на вишем ниову без поена.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *