Фотографија године 2020: OКТОБАР и НОВЕМБАР

Редакција Малих играча заједно са спонзорима по други пут организује наградни избор „Фотографија године 2020“, у којем ћете моћи да изаберете најлепшу фотографију коју смо на сајту објавили у 2020. години. Деца која се налазе на три првопласиране фотографије добиће награде спонзора наградног избора: Спортског села, Биди Баду и Kirschbaum.


⌛ 12.12.2020. 09.14 h

За најлепшу фотографију у октобру и новембру изабрали сте слику на којој су Анамарија Ковачевић, Теодора Стефановић, Невена Коларевић и Анђела Крејић (110 гласова), док је фотографија на којој се налазе Петар Травица, Вељко Предолац и Андрија Бојовић освојила друго место (20 гласова). Честитамо!

Захваљујемо свима који су гласали, и то на мало тежи начин, слањем по два мејла. Финале наградног избора „Фотографија године 2020“ биће одржано у недељу.

Nevena Kolarević, Anamarija Kovačević, Teodora Stefanović, Aleksandra Stošić, Andrea Mrvić, Fotografija godine 2020, Nagradni izbor za fotografiju godine, sajt Mali igrači, Sportsko selo, Bidi Badu, Kirschbaum

Детаљније Фотографија године 2020: OКТОБАР и НОВЕМБАР

⌛ 12.12.2020. 09.14 h

Коначни резултати:

Fotografija godine 2020, Nagradni izbor za fotografiju godine, sajt Mali igrači, Sportsko selo, Bidi Badu, Kirschbaum

Преузмите списак шифара за све особе које су затражиле шифру (има их 160, а гласало је 130 особа). Можете проверити да ли је на њему и ваша шифра.


⌛ 11.12.2020. 20.50 h

Гласање ће се вршити на следећи начин:

1️⃣ Пошаљите мејл у којем ћете изразити да сте заинтересовани за гласање на нашу адресу е-поште:

maliigraci71@gmail.com

2️⃣ Убрзо ћемо вам у одговору послати шифру

3️⃣ Пошаљите нови мејл са назнаком за коју фотографију гласате (број 1, 2, 3 или 4; можете гласати само за једну фотографију) и са шифром коју смо вам послали (ако не пошаљете шифру, ваш глас неће важити)

✅ Забележићемо ваш глас, и повремено ћемо у овом чланку објављивати тренутно стање

Гласање траје данас (петак) до 20 часова, после чега ћемо прогласити победничку фотографију. Објавићемо списак свих шифара које иду уз адресе е-поште са којих се гласало (адресе нећемо објављивати, а тако ћете моћи да нађете своју шифру и проверите да ли је ваш глас убележен).

Уколико приметимо поновни покушај нерегуларности, фотографија за коју је она везана биће дисквалификована, и надамо се да нећемо бити принуђени да се обраћамо надлежним службама за спречавање сајбер криминала.

Хајде да сви уживамо у игри и у сликама ове деце!


Фотографију године ћемо поделити на свим друштвеним мрежама које користимо, и биће то фотографија по којој ћемо се сећати ове 2020. године!

Сваког дана, почевши од 4. децембра, у чланку на сајту поставићемо анкету са неколико фотографија објављених у току два месеца 2020. године. Један посетилац може гласати само за једну фотографију. Фотографија која освоји највише гласова ће ући у завршни избор 5 најбољих фотографија 2020. године. Избор фотографија направила је редакција Малих играча. Приликом одабира трудили смо се да фотографија буде по нечему необична, да има сопствену причу и да та прича говори о другарству, ведрини и спортском духу.

Гласање у оквиру „квалификација“ траје сваког дана. Гласање за октобар и новембар 9. децембра у 9.30 часова, а трајаће до четвртка до 9 ујутру, када ћемо на фејсбук страници прогласити победничку фотографију.

Гласање по месецима трајаће 5 дана (за свака 2 месеца 1 дан), а завршно гласање за целу годину – 5 победничких слика из сваког гласања – трајаће 2 дана, после чега ћемо прогласити „Фотографију године 2020“, као и другопласирану и трећепласирану.

Деца која се налазе на прве 3 фотографије добиће награде спонзора наградног избора: Биди Баду, Спортског села и Kirschbaum.Избор за фотографију октобра и новембра 2020

Fotografija oktobra i novembra 2020, Fotografija godine 2020, Nagradni izbor za fotografiju godine, sajt Mali igrači, Sportsko selo, Bidi Badu, Kirschbaum

Спонзори избора за октобар и новембар:

ТК Харон и ID Tennis Team


⌛ 10.12.2020. 19.32 h

Због уочених нерегуларности током гласања 10. децембра у периоду од 0.05 h до 02.05 h, гласање за најлепшу фотографију у октобру и новембру биће поновљено у петак, по другачијем систему гласања. Жао нам је што је дошло до овога. Редакција сајта Мали играчи одувек је промовисала фер-плеј у тенису, а за њега се залажемо и у оваквој врсти такмичења, и нећемо дозволити да гласање буде нерегуларно.

Сутра ћемо вас обавестити о новом начину гласања.

Финале наградног избора „Фотографија године 2020“ биће одржано током викенда.


Најлепше фотографије у октобру и новембру:

1. Ива Шепа и Андреа Мрвић

Iva Šepa, Andrea Mrvić, Fotografija godine 2020, Nagradni izbor za fotografiju godine, sajt Mali igrači, Sportsko selo, Bidi Badu, Kirschbaum

Sportsko selo Beograd, Sportsko rekreativni kompleks Sportsko selo, Teren za padel Sportsko selo

2. Спајдермен куп – Филип Синадиновић, Алекса Љепић, Ђура Котур, Марко Пезић

Filip Sinadinović, Aleksa Ljepić, Đura Kotur, Marko Pezić, Spajdermen kup, TK Elita Inđija, Fotografija godine 2020, Nagradni izbor za fotografiju godine, sajt Mali igrači, Sportsko selo, Bidi Badu, Kirschbaum

3. Невена Коларевић, Анамарија Ковачевић, Теодора Стефановић и Александра Стошић

Nevena Kolarević, Anamarija Kovačević, Teodora Stefanović, Aleksandra Stošić, Andrea Mrvić, Fotografija godine 2020, Nagradni izbor za fotografiju godine, sajt Mali igrači, Sportsko selo, Bidi Badu, Kirschbaum


4. Андрија Бојовић, Вељко Предолац, Петар Травица

Andrija Bojović, Veljko Predolac, Petar Travica, Fotografija godine 2020, Nagradni izbor za fotografiju godine, sajt Mali igrači, Sportsko selo, Bidi Badu, Kirschbaum

11 мишљења на „Фотографија године 2020: OКТОБАР и НОВЕМБАР“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 мишљења на „Фотографија године 2020: OКТОБАР и НОВЕМБАР“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *