ХОЋЕШ БАБОЛАТ СПОНЗОРСТВО, ИМАШ ПОТЕНЦИЈАЛ АЛИ НЕМАШ ПОСТИГНУТ РЕНКИНГ УСЛОВ?

Babolat Talent Search 2020 – Pula

 

Баболат организује Talent Search u Puli, 7-дневно тестирање и врати се кући са првим УГОВОРОМ

 

Баболат наставља да тражи младе таленте као и да помаже играчима који желе да се домогну свог првог спонзорства, а с друге стране немају постигнут услов у виду ренкинга.

Данас разговарам са Дејаном Цекићем, увозником и представником француског  бренда, али уједно и скаутером Баболата за Балкански регион.

 

❓ Мали Играчи:  Зашто је увек Пула локација вашег тестирања?

Rezort Park Plaza Verudela, где се налазе терени окружени морем, где тренирамо, где радимо кондицију и јутарњи џогинг, у ствари где проводимо цео дан, је цео покривен сумом и зеленилом. Чист ваздух који тело удише у току и након тренинга је најбољи поклон који можете да поклоните једном спортисти. Када су Французи бирали локацију, првенствено су мислили на децу која живе и тренирају у градовима са лошијим квалитетом ваздуха.

 

Детаљније ХОЋЕШ БАБОЛАТ СПОНЗОРСТВО, ИМАШ ПОТЕНЦИЈАЛ АЛИ НЕМАШ ПОСТИГНУТ РЕНКИНГ УСЛОВ?

 

❓ Мали Играчи:  Који је концепт тестирања?

Једноставан – позивамо све играче који су жељни да напредују, да науче нешто ново, чују неке нове информације у вези тренажног процеса, и који желе да постану део Babolat Junior Tima, чак и оне играче који воле друге тениске брендове али желе помоћ око потписивања финансијских уговора са компанијама из наше партнерске мреже.

Позивамо родитеље да нам се придруже, како би и они добили све могуће информације везане за спонзорства и како би видели наш програм рада у току тестирања, који је базиран на програму Patrik Muratoglu Akademije, једна од наших партнерских академија у Ници.

Најбољи играчи це добити понуду за потписивање уговора (опрема гратис, могуће су и новчане клаузуле за најбоље, тренирање у нашим партнерским академијама).

 

Erik Babolat, Dejan Cekić, Toni Nadal, brend menadžer Babolat Srbija
Дејан (у средини) са Ериком Баболатом (власником компаније Баболат) и Тонијем Надалом, и са још двојицом Баболат скаута

 

❓ Мали Играчи: дакле на тај начин сви ће добити шансу за потписивање Баболат Уговора?

Управо тако. Баболат тестирање је искључиво направљено са циљем да играчи добију шансу да их светска компанија као Баболат примети и додатно мотивише потписивањем уговора.

Примећујем по турнирима и клубовима да има пуно добрих играча са великом жељом за успехом и радом, али једноставно немају довољно TE или ITF поена како би међународним ренкингом скренули пажњу на себе и тиме испунили сада већ и једини критеријум за добијање Интернационалних Уговора код свих тениских брендова.

 

 

❓ Мали Играчи: шта још издваја ваш камп и тестирање од других кампова?

Дакле на првом месту је озбиљан рад и програм са најбољим тренерима из региона. Из тог разлога број учесника је ограничен и свакој пријави претходи скен тренинг и упознавање са играчем и његовим родитељима.

Оно што морам такође да издвојим а чему се не придаје, уколико могу да приметим, толико велика пажња код нас, је да упознајем пуно родитеља који су спремни да причају о темама како довести дете до светског тениског успеха, док им дете након тренинга пије газирана пића. У нашем ресторану након напорних тренинга играчи имају у понуди и органски јеловник.

Нажалост, то све подизе цену нашег 7-дневног тестирања, али ово су одлуке нашег тима.

 

❓ Мали Играчи: за крај, цена кампа и како послати пријаву?

800 еур или 1.200 евра, у зависности од програма који се изабере.

 

За све додатне информације и пријаве, погледајте:

www.babolat.rs/talent-search/

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *